Goorse bouwt weer aan het Grootste Terras van Nederland

Vliegveld Twenthe wordt deze zomer wederom omgedoopt tot het Grootste Terras van Nederland. De Goorse Karen Bennink-Eijkelkamp is met haar zakenpartner Jorieke Eertink uit Markelo weer druk bezig om het voormalige militaire domein te veranderen in een feestlocatie. Op de strip van het vliegveld wordt op 23 juni, tussen de hangars, shelters, bunkers en de verkeerstoren, kunnen gasten genieten van optredens van topartiesten, bijzonder eten, mooie wijnen, bieren en champagne. Glennis Grace, Ruth Jacott, Trijntje Oosterhuis en Joel Borelli zullen onder andere optreden. Xander de Buisonjé zal met zijn voltallige band de dag afsluiten. Kijk hier voor meer info.

Karen Bennink-Eijkelkamp met rechts naast haar Jorieke Eertink

Gerelateerde berichten

  • Goorse organiseert Grootste Terras van Nederland22 mei 2018 Goorse organiseert Grootste Terras van Nederland Vliegveld Twenthe wordt op 8 juli omgedoopt tot het Grootste Terras van Nederland. De Goorse Karen Bennink-Eijkelkamp is met haar zakenpartner Jorieke Eertink uit Markelo druk […]
  • Reggaefestival schot in de roos6 juni 2017 Reggaefestival schot in de roos Het weer was prachtig, de sfeer eveneens. Het Reggaefestival op het Sterplein bleek gisteren een schot in de roos. Twee goede bands en een DJ zorgden voor een 'relaxte' sfeer. "Dit moet […]
  • Buddy’s Open Air is blijvertje31 mei 2019 Buddy’s Open Air is blijvertje Goor kan een nieuw evenement toevoegen aan de lijst van jaarlijks terugkerende activiteiten. Buddy's Open Air was gisteren een groot succes en zal op zeker een vervolg krijgen. Op het […]
  • Expositie De Whee en voorbereidingen Schoolfeest21 juni 2019 Expositie De Whee en voorbereidingen Schoolfeest De Goorse evenementenkalender is traditiegetrouw redelijk leeg een week voor het Feest der Feesten en dat is dit jaar niet anders. Wel wordt een extra openstelling van het Goorse […]
  • Nog een keer EDNED voor Goorse presentator24 december 2014 Nog een keer EDNED voor Goorse presentator Na zeven en een half jaar komt er vanavond een einde aan een succesvolle episode in de carrière van Bert Eeftink. De 46-jarige Gorenaar presenteert dan voor de laatste keer het TV […]