Goorse bouwt weer aan het Grootste Terras van Nederland

Vliegveld Twenthe wordt deze zomer wederom omgedoopt tot het Grootste Terras van Nederland. De Goorse Karen Bennink-Eijkelkamp is met haar zakenpartner Jorieke Eertink uit Markelo weer druk bezig om het voormalige militaire domein te veranderen in een feestlocatie. Op de strip van het vliegveld wordt op 23 juni, tussen de hangars, shelters, bunkers en de verkeerstoren, kunnen gasten genieten van optredens van topartiesten, bijzonder eten, mooie wijnen, bieren en champagne. Glennis Grace, Ruth Jacott, Trijntje Oosterhuis en Joel Borelli zullen onder andere optreden. Xander de Buisonjé zal met zijn voltallige band de dag afsluiten. Kijk hier voor meer info.

Karen Bennink-Eijkelkamp met rechts naast haar Jorieke Eertink

Gerelateerde berichten

  • Goorse begint Amsterdams restaurant op vliegveld Twente8 juni 2020 Goorse begint Amsterdams restaurant op vliegveld Twente De Goorse Karen Bennink-Eijkelkamp ziet met haar evenementenbureau 'Ik wil Kippenvel' een lang gekoesterde wens in vervulling gaan. Samen met haar compaan Jorieke Eertink begint ze een […]
  • Goorse organiseert Grootste Terras van Nederland22 mei 2018 Goorse organiseert Grootste Terras van Nederland Vliegveld Twenthe wordt op 8 juli omgedoopt tot het Grootste Terras van Nederland. De Goorse Karen Bennink-Eijkelkamp is met haar zakenpartner Jorieke Eertink uit Markelo druk […]
  • Zoek de Buurtsportbeer…15 april 2020 Zoek de Buurtsportbeer… De Buurtsportcoaches van Hofactief hebben in het kader van de lokale Bernjacht, vorige week woensdag de eigen 'berenvriendjes' al geïntroduceerd en één van de beren is deze week uit […]
  • Doors Wide Open met LED-scherm door Goor7 april 2020 Doors Wide Open met LED-scherm door Goor De stichting Doors Wide Open gaat komende (goede) vrijdag 's middags met een bus door Goor waarop een groot LED-scherm staat. Daarop kunnen inwoners persoonlijke (Paas-)boodschappen laten […]
  • Reggaefestival schot in de roos6 juni 2017 Reggaefestival schot in de roos Het weer was prachtig, de sfeer eveneens. Het Reggaefestival op het Sterplein bleek gisteren een schot in de roos. Twee goede bands en een DJ zorgden voor een 'relaxte' sfeer. "Dit moet […]