Verrassingsavond Vrouwen van Nu

Het Eendagsbestuur van Vrouwen van Nu afdeling Goor organiseert woensdag een verrassingsavond. Het wordt volgens de organisatie een gezellige, wereldse avond. Het Eendagsbestuur bestaat dit jaar uit de leden waarvan de voornaam met een D begint, dus dat zijn 10 Dini’s en een Djoeke. De avond vindt plaats in de Klokkenkamp. De zaal is open om 19.15 uur, aanvang 19.30 uur.

Gerelateerde berichten

  • Jaarvergadering Vrouwen van Nu12 januari 2019 Jaarvergadering Vrouwen van Nu De Vrouwen van Nu, afdeling Goor, houdt haar jaarvergadering komende donderdag in De Klokkenkamp. Het officiële gedeelte bestaat uit de jaarverslagen van secretaris en penningmeester. […]
  • Bijeenkomsten Vrouwen van Nu18 december 2017 Bijeenkomsten Vrouwen van Nu Een drukke periode voor de Vrouwen van Nu. Zij organiseren woensdag de Kerstbijeenkomst bij de Bebsel met naast het diner een optreden van Martine Dubois. Zij speelt traditionele […]
  • Eerste avond Vrouwen van Nu19 september 2017 Eerste avond Vrouwen van Nu Ook voor de Vroen van Nu is het seizoen aan. Komende donderdag starten ze met de eerste afdelingsavond. Het koor Songs4ALL komt muzikale invulling geven aan de avond. De equipe uit Oost […]
  • Anna Geerdink bij Vrouwen van Nu13 maart 2017 Anna Geerdink bij Vrouwen van Nu De Vrouwen van Nu geven deze maand ook kleur aan de dialectmaand. De Goorse afdeling heeft donderdagavond Anna Geerdink uit Almelo uitgenodigd om invulling te geven aan de dialectmaand. […]
  • Feestprogramma Vrouwen van Nu17 december 2018 Feestprogramma Vrouwen van Nu De Vrouwen van Nu, afdeling Goor, houden hun Kerstbijeenkomst op donderdag 20december. Deze avond kunnen de leden genieten van accordeonmuziek van KNA(Kunst na Arbeid) Goor. De Goorse […]