Dans, muziek en Yes-R…

Het is het weekend van dans, muziek en voetbal. De Reggehof wordt dit weekend omgedoopt tot dans-walhalla. Vanavond is het Holland Dance Festival, terwijl morgen de lokale talenten hun kunsten kunnen etaleren tijdens Hofdance. Morgen komt de bekende rapper en tv-persoonlijkheid Yes-R bij café Johnny’s en is de Southern Rock-formatie De Bössels bij De Tapperij. De Goorse voetballers kunnen daar niet al te lang van genieten. Zij moeten zondag na twee weken van afgelastingen weer vol aan de bak voor de competitie. Bekijk een overzicht van alle evenementen hier.

Yes-R

Gerelateerde berichten

  • Guzman en Hofdance in De Reggehof29 januari 2016 Guzman en Hofdance in De Reggehof Ook in de laatste week van januari een volle Goorse evenementenagenda. Allereerst is er het Open Huis van de Waerdenbosch voor ouders met kinderen die de overstap naar het voortgezet […]
  • Kleintje Schoolfeest bij De Ster10 februari 2017 Kleintje Schoolfeest bij De Ster Het is nog vroeg in het jaar maar toch wordt er morgenavond bij café De Ster al een voorschot genomen op het komende School- en Volksfeest. De gelegenheidsformatie 'Fat Skool and the Wild […]
  • Hofdance met gevarieerd programma6 februari 2015 Hofdance met gevarieerd programma Op de evenementenagenda prijkt voor dit weekeinde de 13e editie van Hofdance. Morgenavond zullen individuen en dansgroepen zich presenteren op het grote podium in de theaterzaal van De […]
  • Schlagerkoor, The Monoman en Palmpasen…12 april 2019 Schlagerkoor, The Monoman en Palmpasen… De evenementenkalender voor dit weekeinde meldt allereerst het zogenoemde Frühlings-fest van het Goorse Schlagerkoor in zaal De Ster. daar is vanavond de eerste uitvoering van de show met […]
  • Ode aan de Wierdense Revue in vol theater23 oktober 2015 Ode aan de Wierdense Revue in vol theater De Ode aan  de Wierdense Revue die dit theaterseizoen met de show 'Loat pleer'n, wie goat kampeer'n' de planken opgaat staat morgen in de Goorse Reggehof voor een vol theater. De […]