Burgermoeder en Loer om tafel in soap rondom paasvuur

Burgermoeder Ellen Nauta weerlegt dat er een strenger eisenpakket op is gelegd aan Stichting Loer rondom het paasvuur. “We moeten simpelweg voldoen aan de veiligheidseisen. Dat is het verhaal én Stichting Loer heeft zelf de aanvraag ingetrokken”, aldus Nauta. Loer spreekt die versie met klem tegen en heeft naar eigen zeggen een nare smaak over de kwestie. Beide partijen gaan dinsdag om tafel om de kou uit de lucht te halen en wellicht nog naar een alternatief te zoeken.

Gerelateerde berichten

  • Einde Paasvuur op Roelofsenterrein lijkt in zicht15 juli 2017 Einde Paasvuur op Roelofsenterrein lijkt in zicht Het Goorse Paasvuur zal in 2018 nog wel op het zogenoemde Roelofsen-terrein worden gehouden maar wat daarna gebeurt, is nog ongewis. De grond aan de Deldensestraat is, al jaren geleden, […]
  • Definitief geen Boake in Goor13 februari 2019 Definitief geen Boake in Goor Er komt dit jaar definitief geen paasvuur in Goor. De stichting LOER heeft in de persoon van voorman Hennie Smit om tafel gezeten met burgemeester Ellen Nauta. In dat gesprek is gesproken […]
  • Nauta: “Dank dat ik de burgemeester kan zijn die ik graag wil zijn”8 mei 2019 Nauta: “Dank dat ik de burgemeester kan zijn die ik graag wil zijn” "Mag ik u bedanken voor het feit dat u het mogelijk maakt dat ik de burgemeester kan zijn die ik graag wil zijn. Dat u het vertrouwen geeft om samen met u verder te gaan.” Met deze […]
  • Geen paasvuur in Goor, eisenpakket veel te gortig6 februari 2019 Geen paasvuur in Goor, eisenpakket veel te gortig Een wrange wending in het dossier rondom het paasvuur. Er komt dit jaar definitief geen vreugdevuur. Stichting Loer kan tot grote teleurstelling niet voldoen aan de verregaande eisen van […]
  • Nieuwe locatie paasvuur wordt onderzocht12 februari 2019 Nieuwe locatie paasvuur wordt onderzocht Het paasvuur in Goor gaat dit jaar mogelijk toch door. Er is een alternatieve locatie en Stichting LOER gaat samen met de gemeente onderzoeken of die plek haalbaar is. De gemeente en […]