Abraham-waardige verjaardag voor 10-jarige Xem

Xem, zoon van Hans en Natasja Bruijns wordt vandaag 10 jaar. Afgelopen jaar was Xem bij het Abraham zetten voor Hans zijn 50ste verjaardag. Xem was super enthousiast, hij wou ook wel 50 jaar worden en zo`n leuke versiering meemaken. Maar ja, tegen de tijd dat Xem 50 wordt zien Hans en Natasja het niet meer zitten om voor hem de ladder op te gaan. Daarom is Xem beloofd dat hij op zijn 10e verjaardag een Abraham-waardige versiering zou krijgen. Vandaag dus. Namens the Friends en little Friends én het versierteam, wordt Xem van harte gefelicteerd met zijn 10e verjaardag.

Gerelateerde berichten

  • jb hans natas 125 jaar12 april 2013 Koperen huwelijk voor Hans en Natasja Vandaag vieren Hans en Natasja Bruijns hun 12,5 jarig huwelijk. The Friends and the Little Friends hebben ter gelegenheid van deze mijlpaal de tuin versierd en maken zich alvast op voor de […]
  • jb rinusleistra5014 oktober 2013 Rinus Leistra ziet bijzondere Abraham In de categorie 50-jarigen vandaag de beurt aan Rinus Leistra, die naast deze het bereiken van deze mijlpaal om meedere redenen extra in het zonnetje is gezet. Zo meldt de vriendengroep, […]
  • Abraham voor Pieter Böhmer23 augustus 2016 Abraham voor Pieter Böhmer Pieter Böhmer voegt zich vandaag ook bij de club van 50. De Abraham is gezet, de borrel staat klaar. Namens de familie en de buren wordt Pieter van harte gefeliciteerd en een super fijne […]
  • Wielermannen Wolters en Caarels 50 jaar23 oktober 2011 Wielermannen Wolters en Caarels 50 jaar Ze zijn beiden voormalig wielrenners en behoren tot de Stichting Wielerevenementen Goor, de organisatie achter de Ronde van Goor, maar de geschiedenis van Harrie Wolters en Peter […]
  • Jager Robert Bekhuis halve eeuw oud10 september 2016 Jager Robert Bekhuis halve eeuw oud Een groot feest vanavond bij café Buddy's. Daar wordt gevierd dat Robert Bekhuis deze week Abraham leerde kennen. Bekhuis bereikte de respectabele leeftijd van 50 jaar en dat ging zeker […]