Twenthe gehavend tegen koploper Sportlust Glanerbrug

Een behoorlijke puzzel voor Twenthe-trainer Hans Dirksen voor het thuis duel met koploper Sportlust Glanerbrug in de derde klasse A van het zondagamateurvoetbal. Zo is Jelmer Plegt geblesseerd en Daan de lat geschorst, terwijl Guus Lummen nog een vraagteken is. Sportlust is het sterrenensemble van trainer Hilbert Gils dat de grote titelfavoriet is en topamateurs met hoofdklasse-ervaring in de gelederen heeft. Het eerste duel in deze competitie ging ook tussen Twenthe en Sportlust en toen waren de Glanerbruggers met 4-0 veel te sterk. GFC gaat in de vierde klasse G op bezoek bij Haarle en dat zonder doelman Dennis Vorkink. Hij kreeg rood in het laatste duel dat GFC in competitieverband speelde op 2 december tegen DAVO. De keeper van A1, Rik Groot Ganseij, is zijn vervanger. Hector kwam in 2019 al wel in actie. Twee weken geleden werd in en tegen Enter met 1-1 gelijkgespeeld. Morgen ontvangen de groenwitten Broekland. Die ploeg heeft negen punten meer dan Hector maar ook drie wedstrijden meer gespeeld. Bij Hector ontbreekt de geblesseerde Sjoerd Koster en staat er nog vraagtekens acht de namen van Joost Minkjan en Roy Scherphof.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe kan stap omhoog zetten, GFC naar koploper Markelo15 december 2018 Twenthe kan stap omhoog zetten, GFC naar koploper Markelo Na een moeizame¬† start van de competitie lijkt het erop dat vv Twenthe in de derde klasse A langzaam de weg naar boven ingezet heeft. De zege van vorige in en tegen Losser is daarvan een […]
  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • 9 april 2017 GFC pakt een verdiend punt tegen titelkandidaat Avanti Na twee knappe overwinningen tegen Rood Zwart en LSV werd tegen titelkandidaat Avanti Wilskracht weer een prestatie van formaat neer gezet door GFC. De ploeg van trainer Romano Lammertink […]
  • GFC in hofderby tegen koploper Markelo23 februari 2019 GFC in hofderby tegen koploper Markelo Voor GFC staat morgen het duel met de huidige koploper in de vierde klasse G, Sportclub Markelo op de rol. Deze wedstrijd werd in december afgelast. GFC kan, na de klinkende 5-0 zege van […]
  • Hector voor cruciaal duel tegen BSC Unisson11 maart 2017 Hector voor cruciaal duel tegen BSC Unisson De komende wedstrijd lijkt voor Hector te bepalen of het seizoen kan worden uitgespeeld in de middenmoot van de vierde klasse B of dat er, evenals vorig seizoen, weer volop kan worden […]