Höfteballooning maakt doorstart in Kerspel Goor

Höfteballooning gaat dit jaar toch door. Door organisatorische problemen leek het erop dat het luchtballonnenevenement niet meer door zou gaan maar die kou is uit de lucht en er is een nieuwe locatie gevonden. In de weilanden naast het schooltje in Kerspel Goor zullen de ballonnen nu het luchtruim kiezen op zaterdag 13 juli. Het is de bedoeling om tussen de 20 en 25 ballonnen in diverse categorieën de lucht in te laten gaan. Vorig jaar werd Höfteballooning nog op het Roelofsenterrein aan de Deldensestraat gehouden maar die grond wordt bebouwd en is niet meer beschikbaar. Höfteballooning wordt dit jaar voor de tiende keer gehouden.

Het terrein in Kerspel Goor naast de Hengevelderbrug

Gerelateerde berichten

  • Nog even nagenieten van Höfteballooning…18 augustus 2018 Nog even nagenieten van Höfteballooning… Het was een meer dan geslaagde avond op het Roelofsenterrein, waar gisteren Höfteballooning plaatsvond. Het ballonnenspektakel trok honderden bezoekers en er kan dan ook met tevredenheid […]
  • Höfteballooning deze zomer op Zenkeldamshoek5 januari 2018 Höfteballooning deze zomer op Zenkeldamshoek Het luchtballonnen-evenement Höfteballooning vindt dit jaar plaats op het Goorse industrieterrein Zenkeldamshoek. Het is de negende editie van het evenement dat zijn oorsprong heeft in […]
  • Einde Paasvuur op Roelofsenterrein lijkt in zicht15 juli 2017 Einde Paasvuur op Roelofsenterrein lijkt in zicht Het Goorse Paasvuur zal in 2018 nog wel op het zogenoemde Roelofsen-terrein worden gehouden maar wat daarna gebeurt, is nog ongewis. De grond aan de Deldensestraat is, al jaren geleden, […]
  • Mega Motorballon op Roelofsenterrein tijdens Höfteballooning22 februari 2018 Mega Motorballon op Roelofsenterrein tijdens Höfteballooning Het is de grootste vliegende Superbike ter wereld en komende zomer te zien in Goor. Tijdens Höfteballooning dat op 17 of 18 augustus wordt gehouden op het Roelofsenterrein Goor zal ook […]
  • Höfteballooning zoekt vrijwilligers8 juli 2018 Höfteballooning zoekt vrijwilligers De organisatie van Höfte-ballooning is op zoek naar vrijwilligers die willen komen helpen op vrijdag 17 (of zaterdag 18) augustus bij de activiteiten in en rondom het Roelofsenterrein aan […]