Landing luchtballon landelijk nieuws

De luchtballon die zaterdag al in een Goorse woonwijk landde, werd gisteren pas landelijk nieuws. Voor SBS 6 was het zelfs een reden om een cameraploeg naar ´t Twentse Haagje te sturen. Enkele buurtbewoners reageerden gisteravond in Hart van Nederland op de landing van de ballon. Ook De Telegraaf en Powned hadden aandacht voor de opmerkelijke landing.

110820_Luchtballon1

Gerelateerde berichten

  • SP zet vraagtekens bij Rabobank in gemeentehuis24 april 2019 SP zet vraagtekens bij Rabobank in gemeentehuis De lokale fractie van de SP heeft het College van B&W vragen gesteld over de vestiging van de Rabobank in het gemeentehuis. Fractievoorzitter Herman Kalter verbaasd zich over de […]
  • Hegemonie Leloux blijft aanhouden11 juni 2012 Hegemonie Leloux blijft aanhouden Hij is de Sven Kramer onder de duivenmelkers. Hans Leloux heeft opnieuw toegeslagen. Ook de vlucht van Charlevilles Meziere over een afstand van kilometer was weer een prooi voor de primus […]
  • Gorenaar gewond in Holten25 november 2010 Gorenaar gewond in Holten Een 37-jarige man uit Goor is gisteravond gewond geraakt bij een ongeval in Holten. De man reed in zijn auto rond half zeven op de Oude Deventerweg toen van links een andere wagen kwam met […]
  • 131121 persbericht gijmink 2-1-kap26 november 2013 Nieuwbouw Gijmink naar fase 7 en 8 Op het Gijmink wordt donderdag het startsein gegeven van de bouw van fase 7 en 8 van de wijkvernieuwing van de volksbuurt. In opdracht van Viverion is aannemer Dura Vermeer Bouw uit […]
  • Hop oogsten tijdens Burendag25 september 2019 Hop oogsten tijdens Burendag Bierliefhebbers en hobbybrouwers kunnen komende zaterdag komen helpen met de hopoogst uit de zogenoemde 'hopkathedraal' op het voormalige zwembadterrein op de hoek […]