Vrijwilligers gezocht in De Stoevelaar

Houdt u van gezelligheid en vindt u het leuk om samen koffie te drinken, te koken of te bakken? Dan is vrijwilligerswerk bij De Stoevelaar of De Wheehof misschien iets voor u. Vrijwilligers maken het mogelijk cliënten wat extra’s te bieden. Neem contact op met Jolanda van den Noort, coördinator vrijwilligerswerk. Zij vertelt u graag over de mogelijkheden. Telefoon 06-3436 2260 of mail naar j.vandennoort@nullcarintreggeland.nl

Gerelateerde berichten

  • Vrijwilliger De Wheehof gezocht18 januari 2018 Vrijwilliger De Wheehof gezocht Carintreggeland Huis De Wheehof in Goor zoekt een vrijwilliger die bewoners van De Wheehof naar de kerkdienst in De Stoevelaar wil begeleiden. Vindt u het leuk om met ouderen om te gaan en […]
  • Vrijwilligers gezocht voor de tuin18 september 2017 Vrijwilligers gezocht voor de tuin Carint Reggeland-huis De Stoevelaar zoekt vrijwilligers die willen helpen met het onderhouden van de belevingstuin. Deze tuin bestaat uit een moestuin, bloementuin, kruidentuin en rozen […]
  • Stoevelaar zoekt vrijwilligers in het restaurant10 februari 2020 Stoevelaar zoekt vrijwilligers in het restaurant Voor De Stoevelaar is Carint op zoek naar vrijwilligers die mee willen helpen in het restaurant. Heb jij een paar uurtjes over en vindt u het leuk om te helpen bij het tafel dekken, […]
  • Vrijwilligers gezocht voor De Wheehof23 november 2019 Vrijwilligers gezocht voor De Wheehof Voor Carintreggeland Huis De Stoevelaar en De Wheehof is de instelling op zoek naar vrijwilligers voor diverse activiteiten. Een voor de zangmiddag, een bij de bewegingsmiddag voor […]
  • De Stoevelaar zoekt fietsvrijwilligers7 maart 2019 De Stoevelaar zoekt fietsvrijwilligers De bewoners  van de Stoevelaar en de Weehof  vinden het heerlijk om buiten een stuk te gaan fietsen of een stuk te gaan wandelen. Wandelt of fietst u met hen mee? De Wheehof en De […]