Ellen Grievink heeft poes gevonden

Ellen Grievink is haar poes kwijt. De Goorse roept eenieder op die haar poes (foto) heeft gezien contact met haar op te nemen. 0641884542 Update: Inmiddels heeft Ellen laten weten dat haar poes weer terug is op haar vertrouwde plek.

poesje

Gerelateerde berichten

  • Poes neemt weer de kuierlatten16 april 2012 Poes neemt weer de kuierlatten Het is niet voor het eerst dat onderstaande poes de lief en leed-pagina's van deze site heeft gehaald. Het beestje met de naam Ia (spreek uit ieja) is weer weggelopen bij haar eigenaresse […]
  • Poes Britje vermist omgeving Putterstraat4 juni 2012 Poes Britje vermist omgeving Putterstraat Poes Britje is al een paar dagen vermist. Ze is een lief klein Brits korthaartje. Voor dochtertje Djoella, die haar erg mist, is ze erg aanhalig. Voor vreemden is ze nogal schuw. Heeft u […]
  • Alweer een poes verdwenen6 november 2011 Alweer een poes verdwenen Het is om moedeloos van te worden. Voor de derde keer op rij verdween in november een poes in de omgeving van de Stoevelaarsweg. Nadat in 2009 voor het eerst een poes verdween, was het […]
  • jb poesmica27 juli 2013 Poes Mica vermist in de Schoolstraat In de categorie verdwenen huisdieren vandaag een oproep voor de vermiste poes Mica. Heeft u een poes gezien die voldoet aan de onderstaande beschijving dan graag contact opnemen met Leo of […]
  • Poes vermist omgeving Het Jannink10 april 2014 Poes vermist omgeving Het Jannink De poes van de familie Groeneveld is 6 april op een onbewaakt ogenblik uit huis weggevlucht. Het gaat om een grijs/zwarte cypers met een gedeeltelijk geamputeerd linker achterpootje […]