Hector wint overtuigend van Broekland

Hector heeft de eerste overwinning van de tweede seizoenshelft binnen. Tegen Broekland werd het afgetekend 4-2. De eerste twintig minuten verliepen rustig. Daarna was het de eerste gevaarlijke aanval van Hector die ook gelijk resulteerde in een doelpunt. Op een schitterende pass van Wesley Zwoferink, schoot Joery Wenderman de bal door de benen van keeper Nick Schrijver. Nog geen vijf minuten daarna stond zelfs de 2-0, dat door een shot van Kel door keeper Schrijver in eigen doel werd gewerkt, op het scorebord. Het laatste wapenfeit van de eerste helft was van Broekland, alleen het buitenkansje werd niet benut door de bezoekers.

Na rust kwamen de groen-witten al snel op een nog comfortabelere voorsprong. Unal Kel werd namelijk naar de grond gehaald waarna Marinus Wolters de pingel verzilverde. De Hectorianen kregen het daarna lastiger. Nadat de bezoekers uit Broekland al een paar kansen gehad hadden, zorgde Ruben Simons in de 65e minuut voor de 3-1. Diezelfde Simons was even later ook dichtbij de aanuitingstreffer, alleen die poging werd gered door Daniƫl Kolbe. Tien minuten voor tijd schoot Wolters de hoop van Broekland aan diggelen; hij scoorde op aangeven van Zwoferink. Broekland-aanvaller Aron Schiphorst zorgde uiteindelijk nog voor het slotakkoord: 4-2.

Volgende week speelt de ploeg van Mark Dijkstra tegen hekkensluiter Raalte. Opnieuw een aanzienlijke kans op drie punten.

Gerelateerde berichten

  • Tiental Haarle drukt Hector dieper in de zorgen2 december 2018 Tiental Haarle drukt Hector dieper in de zorgen Op eigen veld is Hector zondag verslagen door concurrent Haarle. In de eerste driekwartier was Haarle voetballend beter, maar kregen de Hectorianen de grootste kansen. Eerst Wesley […]
  • GFC op de valreep naast Hector in stadsderby5 november 2017 GFC op de valreep naast Hector in stadsderby Na een traditionele sfeeractie van de GFC-supporters met rode rook kwam de thuisploeg het beste uit de startblokken. Al na twee minuten had het raak moeten zijn voor GFC. Simon Ruumpol […]
  • 9 april 2017 GFC pakt een verdiend punt tegen titelkandidaat Avanti Na twee knappe overwinningen tegen Rood Zwart en LSV werd tegen titelkandidaat Avanti Wilskracht weer een prestatie van formaat neer gezet door GFC. De ploeg van trainer Romano Lammertink […]
  • Hector overtuigt en wint van Davo18 november 2018 Hector overtuigt en wint van Davo Tegen Davo heeft Hector vandaag de derde driepunter van het seizoen gepakt. Unal Kel, Joeri Wenderman, Jorno de Vries en Arno Katera zorgden uiteindelijk voor een 4-1 eindstand. De eerste […]
  • 4 april 2015 Hector speelt gelijk tegen Emos Na de puike zege van vorige week tegen koploper Hengelo, heeft Hector vandaag een punt overgehouden aan het treffen met Emos. Op sportpark 't Doesgoor werd het 2-2. De groen-witten kwamen […]