Twenthe stunt tegen koploper Sportlust Glanerbrug

Een geweldige stunt van vv Twenthe in de derde klasse A van het zondag-amateurvoetbal. Op het eigen sportpark ’t Piepwillem werd koploper en onbetwiste titelfavoriet Sportlust Glanerbrug met 2-0 verslagen. Twenthe begon uitstekend aan het duel en kwam al na twee minuten op voorsprong door een doelpunt van Sem Spoelder. Hij werd de diepte ingestuurd en iedereen van Sportlust Glanerbrug dacht aan buitenspel, maar dat was het uiteindelijk niet. Spoelder omspeelde koebloeding de doelman en kon daarna simpel binnen schieten. Daarna bleef Twenthe de betere ploeg in de eerste helft en gaf het nauwelijks kansen weg. Zelf creëerde het ook niet veel waardoor er voor het publiek niet veel te genieten viel.

Na de thee drong Sportlust aan, maar stond de verdediging van de Goorse Tricolores als een huis. Het werd 2-0 door een treffer van Stijn Jeurlink die op snelheid de onoplettende defensie het nakijken liet en de bal na zijn schot, tergend langzaam via de paal het doel in zag gaan: 2-0. Daarna probeerde Sportlust het nog wel, maar kwam de dik verdiende overwinning van Twenthe niet meer in gevaar. Met de zege doet de ploeg van trainer Hans Dirksen goede zaken in de derde klasse A. Twenthe klimt door de overwining naar de negende plek en heeft nu 15 punten uit 13 duels. Volgende week staat het uitduel met De Tukkers op de rol.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe niet langs tiental Eilermark14 oktober 2018 Twenthe niet langs tiental Eilermark Na de twee verliespartijen tegen respectievelijk Sportlust Glanerbrug en Saasveldia ging vv Twenthe vanmiddag wederom onderuit in de derde klasse A. De thuiswedstrijd tegen het […]
  • Twenthe ontvangt NEO, GFC en Hector tegen staartploegen24 november 2018 Twenthe ontvangt NEO, GFC en Hector tegen staartploegen In de derde klasse A van het zondagamateurvoetbal heeft Twenthe de weg naar boven weer gevonden na de 4-2 zege van vorige week op Reünie. Morgen wederom een thuisduel voor de Goorse […]
  • Twenthe afgedroogd door oppermachtig NEO25 november 2018 Twenthe afgedroogd door oppermachtig NEO Twenthe moest vanmiddag in de derde klasse in alle opzichten de meerdere erkennen in het Bornse NEO. De gehavende ploeg van trainer Hans Dirksen werd met maar liefst 0-7 afgedroogd. Bij […]
  • Twenthe na voorsprong onderuit tegen LSV4 november 2018 Twenthe na voorsprong onderuit tegen LSV In een doelpuntrijke wedstrijd ging vv Twenthe vanmiddag in Lonneker onderuit tegen LSV: 4-3. Twenthe stond na een kwart wedstrijd nog met 2-3 voor maar kreeg daarna nog twee tegentreffers […]
  • Twenthe verslaat De Tukkers en boekt eerste competitie-zege30 september 2018 Twenthe verslaat De Tukkers en boekt eerste competitie-zege Twenthe boekte vanmiddag de eerste zege in het nieuwe voetb alseizoen in de derde klasse A. Op het eigen Piepwillem won de ploeg van trainer Hans Dirksen verdiend van het Albergse De […]