Twenthe stunt tegen koploper Sportlust Glanerbrug

Een geweldige stunt van vv Twenthe in de derde klasse A van het zondag-amateurvoetbal. Op het eigen sportpark ’t Piepwillem werd koploper en onbetwiste titelfavoriet Sportlust Glanerbrug met 2-0 verslagen. Twenthe begon uitstekend aan het duel en kwam al na twee minuten op voorsprong door een doelpunt van Sem Spoelder. Hij werd de diepte ingestuurd en iedereen van Sportlust Glanerbrug dacht aan buitenspel, maar dat was het uiteindelijk niet. Spoelder omspeelde koebloeding de doelman en kon daarna simpel binnen schieten. Daarna bleef Twenthe de betere ploeg in de eerste helft en gaf het nauwelijks kansen weg. Zelf creëerde het ook niet veel waardoor er voor het publiek niet veel te genieten viel.

Na de thee drong Sportlust aan, maar stond de verdediging van de Goorse Tricolores als een huis. Het werd 2-0 door een treffer van Stijn Jeurlink die op snelheid de onoplettende defensie het nakijken liet en de bal na zijn schot, tergend langzaam via de paal het doel in zag gaan: 2-0. Daarna probeerde Sportlust het nog wel, maar kwam de dik verdiende overwinning van Twenthe niet meer in gevaar. Met de zege doet de ploeg van trainer Hans Dirksen goede zaken in de derde klasse A. Twenthe klimt door de overwining naar de negende plek en heeft nu 15 punten uit 13 duels. Volgende week staat het uitduel met De Tukkers op de rol.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe blijft steken op 0-0 tegen DSVD7 april 2019 Twenthe blijft steken op 0-0 tegen DSVD Het eindigde zoals het begin vanmiddag in Deurningen. Twenthe kwam niet scoren en dat lukte ook opponent DSVD niet. Met de 0-0 was de Goorse ploeg na afloop het minst gelukkig want […]
  • Twenthe voor belangrijk duel tegen LSV, Hector treft koploper30 maart 2019 Twenthe voor belangrijk duel tegen LSV, Hector treft koploper Het wordt weer eens tijd voor een driepunter voor het vlaggeschip van vv Twenthe. De ploeg pakte één punt uit de laatste twee wedstrijden en is nog niet weg bij de 'gevaarlijke' onderste […]
  • Twenthe niet langs tiental Eilermark14 oktober 2018 Twenthe niet langs tiental Eilermark Na de twee verliespartijen tegen respectievelijk Sportlust Glanerbrug en Saasveldia ging vv Twenthe vanmiddag wederom onderuit in de derde klasse A. De thuiswedstrijd tegen het […]
  • Is GFC titelkandidaat na Pasen ?20 april 2019 Is GFC titelkandidaat na Pasen ? Met de aankondiging dat GFC volgend jaar zaterdagclub wordt, zal het in dit seizoen geen prijzen of promotie opleveren, maar de sportieve ambitie voert de boventoon bij de rood zwarten […]
  • Gehavend Twenthe fors onderuit tegen Reutum22 april 2019 Gehavend Twenthe fors onderuit tegen Reutum Na de belangrijke zege op Losser (2-1) van afgelopen donderdag kreeg vv Twenthe vandaag een forse nederlaag te verwerken. Op eigen veld was Reutum vanmiddag veel te sterk voor de Goorse […]