SNS-pas gevonden

Bij kringloopwinkel Kiekeboe is een SNS-bankpas gevonden. De pas staat op naam van Aalmoes. De bankpas is af te halen bij Loes Visser, Carel van Manderhof 23 Goor.

Gerelateerde berichten

  • Kater Bram kiest hazenpad en wordt gezocht1 mei 2018 Kater Bram kiest hazenpad en wordt gezocht Kater Bram heeft 23 april de benen genomen en is niet meer thuisgekomen. Hij is (vaal)rood met wat witte tinten. Heeft u Bram gesignaleerd, neem dan contact op met 06-42102691.   
  • chloe_geboren25 augustus 2012 Chloë ziet het levenslicht Op 23 augustus zijn Marlon Jansen en Becky Maldonado de trotse ouders geworden van een dochter, genaamd Chloë. De buurt van de PC Hooftstraat wil haar via deze weg van harte feliciteren […]
  • Sleutelhanger gevonden Grotestraat17 april 2013 Sleutelhanger gevonden Grotestraat Wiljan heeft vanmorgen een sleutelhanger gevonden. Het betreft een kunststoffen vaal olijfgroen riempje en een visschubben motief, met daarin een sleuteltje dat lijkt op een […]
  • Bankpas gevonden in de Schoolstraat (UPDATE)23 december 2016 Bankpas gevonden in de Schoolstraat (UPDATE) In de Goorse Schoolstraat is vrijdag een bankpas gevonden. Het gaat om een pas van de Rabobank die op naam staat van ene Ayoub. UPDATE: De bankpas is inmiddels overgedragen aan de politie […]
  • Schoentje gevonden bij Koster Woonservice18 mei 2015 Schoentje gevonden bij Koster Woonservice Voor de winkel van Koster Woonservice aan de Kerkstraat is een schoentje gevonden. Er staat geen merk of maat in, maar de schoen is ongeveer 12 cm lang. De schoen is af te halen in de winkel.