Olympia verspeelt ruime voorsprong

De tafeltennisheren van Olympia hebben een zeker lijkende overwinning uit de handen laten glippen. Na een 5-0 voorsprong werd het alsnog 5-5 op bezoek bij Blauw Wit in Almelo. Na twee duels heeft Olympia nu elf punten. Het tweede van Olympia speelde ook al met 5-5 gelijk. Tegen De Trefhoek eindigde het duel dus onbeslist.


Gerelateerde berichten

  • William Krien clubkampioen Olympia21 januari 2019 William Krien clubkampioen Olympia William Krien is de nieuwe clubkampioen van tafeltennisvereniging Olympia. Hij stond tijdens de onderlinge kampioenschappen uiteindelijk in de finale tegen Willem Veenendaal die in de […]
  • Olympia 1 begint met twee zeges24 september 2018 Olympia 1 begint met twee zeges Het eerste team van Olympia is de najaarscompetitie in de eerste klasse C uitstekend begonnen met twee overwinningen. In Twello werd afgerekend met Trias, terwijl ook Vitesse aan de […]
  • Olympia blijft aan kop na gelijkspel20 november 2018 Olympia blijft aan kop na gelijkspel Een gelijkspel voor Olympia 1 in de eerste klasse C. In de topper tegen Vitesse bleven beide ploegen steken op 5-5. Door de puntendeling blijft Olympia nog wel aan kop met één punt […]
  • Nog altijd titelkansen voor Olympia9 april 2018 Nog altijd titelkansen voor Olympia De tafeltennisheren van Olympia hebben een uitstekend weekend achter de rug. Door zelf met 9-1 te zegevieren over Quick liep het twee punten in op koploper Entac 3, dat met 7-3 van Hatac 1 […]
  • Lijfsbehoud wordt lastig voor Olympia8 november 2017 Lijfsbehoud wordt lastig voor Olympia De tafeltennissers van Olympia 1 waren dit weekend niet opgewassen tegen koploper De Toekomst uit Lochem. De Goorse equipe werd met 9-1 weggespeeld. Donderdag staat voor Olympia in Losser […]