Olympia verspeelt ruime voorsprong

De tafeltennisheren van Olympia hebben een zeker lijkende overwinning uit de handen laten glippen. Na een 5-0 voorsprong werd het alsnog 5-5 op bezoek bij Blauw Wit in Almelo. Na twee duels heeft Olympia nu elf punten. Het tweede van Olympia speelde ook al met 5-5 gelijk. Tegen De Trefhoek eindigde het duel dus onbeslist.


Gerelateerde berichten

  • Olympia wint twee keer met 6-425 februari 2019 Olympia wint twee keer met 6-4 De tafeltennisheren van Olympia hebben een minieme zege behaald op de Entac 4. De Goorse equipe zegevierde met 6-4 over de bezoekers uit Enschede. […]
  • William Krien clubkampioen Olympia21 januari 2019 William Krien clubkampioen Olympia William Krien is de nieuwe clubkampioen van tafeltennisvereniging Olympia. Hij stond tijdens de onderlinge kampioenschappen uiteindelijk in de finale tegen Willem Veenendaal die in de […]
  • Olympia 2 na zinderende eindsprint naar de titel29 april 2019 Olympia 2 na zinderende eindsprint naar de titel Een titel met een zinderende ontknoping. De mannen van Olympia 2 hebben na een sensationeel slot het kampioenschap in de wacht gesleept in de tweede klasse F bij het regionale […]
  • Olympia zwaar onderuit in topper1 april 2019 Olympia zwaar onderuit in topper De tafeltennissers van Olympia hebben in de topper tegen koploper Blauw-Wit 4 een forse -19 nederlaag geleden. De spelers uit Almelo bleken op alle fronten sterker dan de gastheren en […]
  • Olympia 1 net geen kampioen, 2e team gedegradeerd3 december 2018 Olympia 1 net geen kampioen, 2e team gedegradeerd Het eerste team van tafeltennisvereniging Olympia is er net niet in geslaagd om de titel binnen te slepen in de eerste klasse C van het district Oost. De Goorse ploeg speelde in de laatste […]