Mirrewinter nu ook in Buurthuis ’t Gijmink

De oorlogsfilm Mirrewinter krijgt een vervolg in Goor en zal nogmaals vertoond worden. Ditmaal in het Buurthuis ’t Gijmink op vrijdag 1 maart om 20:00 uur. De film, gemaakt door 140 vrijwillers, draaide 28 september al in de Reggehof en trok toen 250 bezoekers. Ook in de regio kende de film vele uitverkochte zalen en in Holten werd op 21 december de 10.000e bezoeker ontvangen. De Goorse filmmakker Stephan Kuiper van KV-producties heeft samen met John Schuurs en Apollonia Sligman de beelden gemaakt en de film gemonteerd. Ook zijn er in Goor opnames gemaakt in en om het voormalige gemeentehuis aan de Diepenheimseweg. Kaarten voor de film zijn te reserveren via Anneke Diepenbroek, 06-13618091.

Gerelateerde berichten

  • Filmopnames Mirrewinter bij voormalig gemeentehuis19 februari 2018 Filmopnames Mirrewinter bij voormalig gemeentehuis Het voormalige gemeentehuis aan de Diepenheimseweg in Goor was dit weekeinde het decor voor filmopnames van de film Mirrewinter. De verfilming van het gelijknamige boek van Markeloër Gert […]
  • Alleman trapt af met Mirrewinter14 september 2018 Alleman trapt af met Mirrewinter Filmhuis Alleman kiest voor een koude start na deze warme zomer. Ze trappen af met de film Mirrewinter, the Movie. De oorlogsfilm uit 2018 is een verfilming van het boek ‘Mirrewinter op […]
  • Vol trots op de Maarkelse Catwalk…7 juni 2018 Vol trots op de Maarkelse Catwalk… Een bijzonder moment voor het Goorse productieteam van de film 'Mirrewinter the movie'. Gisteravond ging deze film in première in de Haverkamp in Markelo en dat gebeurde met alle grandeur […]
  • Einde Paasvuur op Roelofsenterrein lijkt in zicht15 juli 2017 Einde Paasvuur op Roelofsenterrein lijkt in zicht Het Goorse Paasvuur zal in 2018 nog wel op het zogenoemde Roelofsen-terrein worden gehouden maar wat daarna gebeurt, is nog ongewis. De grond aan de Deldensestraat is, al jaren geleden, […]
  • Goorse filmmakers komen met maandelijks programma11 september 2018 Goorse filmmakers komen met maandelijks programma De Goorse filmmakers Stephan Kuipers, Apollonia Sligman en John Schuurs komen vanaf eind oktober met een maandelijks programma dat via social media zal worden uitgezonden. Onder de naam […]