Mirrewinter nu ook in Buurthuis ’t Gijmink

De oorlogsfilm Mirrewinter krijgt een vervolg in Goor en zal nogmaals vertoond worden. Ditmaal in het Buurthuis ’t Gijmink op vrijdag 1 maart om 20:00 uur. De film, gemaakt door 140 vrijwillers, draaide 28 september al in de Reggehof en trok toen 250 bezoekers. Ook in de regio kende de film vele uitverkochte zalen en in Holten werd op 21 december de 10.000e bezoeker ontvangen. De Goorse filmmakker Stephan Kuiper van KV-producties heeft samen met John Schuurs en Apollonia Sligman de beelden gemaakt en de film gemonteerd. Ook zijn er in Goor opnames gemaakt in en om het voormalige gemeentehuis aan de Diepenheimseweg. Kaarten voor de film zijn te reserveren via Anneke Diepenbroek, 06-13618091.

Gerelateerde berichten

  • Alleman trapt af met Mirrewinter14 september 2018 Alleman trapt af met Mirrewinter Filmhuis Alleman kiest voor een koude start na deze warme zomer. Ze trappen af met de film Mirrewinter, the Movie. De oorlogsfilm uit 2018 is een verfilming van het boek ‘Mirrewinter op […]
  • Filmopnames Mirrewinter bij voormalig gemeentehuis19 februari 2018 Filmopnames Mirrewinter bij voormalig gemeentehuis Het voormalige gemeentehuis aan de Diepenheimseweg in Goor was dit weekeinde het decor voor filmopnames van de film Mirrewinter. De verfilming van het gelijknamige boek van Markeloër Gert […]
  • Mr. Boogie Woogie toch nog in Goor7 maart 2014 Mr. Boogie Woogie toch nog in Goor Tot ongenoegen van veel Schoolfeestadepten moeten we hem deze zomer missen in de Tent, maar toppianist en zanger Eric-Jan Overbeek, die de hoofdmoot vormde van The Swing Mill, is […]
  • Ruitenwissers vernield, politie zoekt getuigen27 juli 2019 Ruitenwissers vernield, politie zoekt getuigen Een zeer onaangename verrassing voor drie bewoners van de Jurrien Sprakelstraat. Zij ontdekten dat de ruitenwissers van hun auto's vannacht waren vernield. De politie zoekt nu getuigen […]
  • Met spoed op zoek naar spullen en vrijwilligers voor Oekraïense vluchtelingen in Goor25 maart 2022 Met spoed op zoek naar spullen en vrijwilligers voor Oekraïense vluchtelingen in Goor De gemeente is naarstig op zoek naar diverse spullen en vrijwilligers voor de opvang van Oekraïense vluchtelingen in Goor. Op dit moment wordt hard gewerkt om een aantal woonruimtes aan […]