Bus TG-koeriers gestolen in Apeldoorn

Een bestelbus van koeriersbedrijf TG-koeriers (Tijhuis) is gestolen in Apeldoorn. De bus stond geparkeerd voor het huis van één van de chauffeurs van het Goorse bedrijf in Apeldoorn en is daar vannacht verdwenen. De bus, waarin ook nog te vervoeren producten zaten, is gestolen voor 05:30 uur, vannacht. Het gaat om een Mercedes Sprinter 314 CDI met het kenteken V-538-DL. Via de Facebookpagina van TG-Koeriers wordt gevraagd om uit te kijken naar de bus. Getuigen kunnen zich daar melden en bij de politie waar inmiddels aangifte is gedaan.

Gerelateerde berichten

  • TG Koeriers viert 25-jarig jubileum5 december 2018 TG Koeriers viert 25-jarig jubileum TG Koeriers viert haar 25-jarig bestaan. In 1993 is grondlegger Henri Tijhuis (foto), destijds samen met Christiaan van Sermondt, gestart met de eerste koeriersdienst van Goor. Vanaf het […]
  • Bekeuringen voor fietsers en bedrijfsbus leeggeroofd7 november 2016 Bekeuringen voor fietsers en bedrijfsbus leeggeroofd En weer werd in Goor een bedrijfsbus leeg gehaald door dieven. Dit keer werd in de Kloosterlaan een ruit van een bedrijfswagen kapot geslagen waarna al het gereedschap uit de bus werd […]
  • Wederom bedrijfsbus leeggehaald29 juni 2016 Wederom bedrijfsbus leeggehaald En weer werd in Goor een bedrijfsbus vernield en leeggehaald. Dat gebeurde in het afgelopen weekeinde in de nacht van zaterdag 25 juni op zondag 26 juni aan de Spreeuwenstraat. Er werd een […]
  • ‘Gestolen’ Fiat Panda blijkt koddig misverstand (update)5 februari 2017 ‘Gestolen’ Fiat Panda blijkt koddig misverstand (update) Een onaangename verrassing voor een bewoner aan de Wielewaalstraat. Daar is voor het nachtelijke uur bij de woning een Fiat Panda ontvreemd. De blauwe auto is gestolen, waarna al snel de […]
  • Vliegende fiets landt op ’t Jannink…27 december 2017 Vliegende fiets landt op ’t Jannink… Een kolderiek berichtje met serieuze ondertoon op de Facebookpagina van de politie Hof van Twente. Daarop werd melding gemaakt van een 'vliegende fiets' die met een knal achter een huis op […]