Bus TG-koeriers gestolen in Apeldoorn

Een bestelbus van koeriersbedrijf TG-koeriers (Tijhuis) is gestolen in Apeldoorn. De bus stond geparkeerd voor het huis van één van de chauffeurs van het Goorse bedrijf in Apeldoorn en is daar vannacht verdwenen. De bus, waarin ook nog te vervoeren producten zaten, is gestolen voor 05:30 uur, vannacht. Het gaat om een Mercedes Sprinter 314 CDI met het kenteken V-538-DL. Via de Facebookpagina van TG-Koeriers wordt gevraagd om uit te kijken naar de bus. Getuigen kunnen zich daar melden en bij de politie waar inmiddels aangifte is gedaan.

Gerelateerde berichten

  • TG Koeriers overgenomen door KSO Logistics5 april 2022 TG Koeriers overgenomen door KSO Logistics Het Goorse bedrijf TG Koeriers is overgenomen door KSO Logistics. Dat is een vergelijkbaar koeriersbedrijf die ooit begonnen is in Eibergen en waarvan de hoofdvestiging inmiddels in […]
  • Henri Tijhuis nieuwe voorzitter Goor Collectief18 mei 2021 Henri Tijhuis nieuwe voorzitter Goor Collectief Henri Tijhuis (foto links) is de nieuwe voorzitter van Goor Collectief. Dat is gisteren besloten tijdens de Algemene Ledenvergadering van de Goorse ondernemersvereniging. Hij volgt Bart […]
  • TG Koeriers viert 25-jarig jubileum5 december 2018 TG Koeriers viert 25-jarig jubileum TG Koeriers viert haar 25-jarig bestaan. In 1993 is grondlegger Henri Tijhuis (foto), destijds samen met Christiaan van Sermondt, gestart met de eerste koeriersdienst van Goor. Vanaf het […]
  • Fietsendieven aangehouden bij de Stoevelaar28 februari 2022 Fietsendieven aangehouden bij de Stoevelaar De politie heeft gisteren twee fietsendieven aangehouden bij De Stoevelaar. Ze werden op heterdaad betrapt op het Schoolfeestplein toen de twee mannen door een getuige werden aangetroffen […]
  • Bomen gestolen uit Natuurbos Stoevelaargroep22 januari 2022 Bomen gestolen uit Natuurbos Stoevelaargroep In het Natuurbos van scouting De Stoevelaargroep aan de Wheedijk zijn 12 bomen gestolen. Deze zijn onlangs geplaatst door vrijwilligers maar nu al weer weg. Volgens de scouting zijn de […]