Op naar de stadssleutel…

Het carnaval komt steeds dichterbij en dit jaar is het de Goorse Prins Henri (Elbert) die als Hofprins op zaterdag 2 maart de stadssleutel in ontvangst mag nemen uit handen van burgemeester Nauta. “Vanaf dat moment is hij de heerser over de Hof van Twente en kunnen de vergunning- en subsidie-aanvragen aslmede de bestemmingsplanwijzigingen naar mij”, zegt de boomlange Prins van CV Sterzo gekscherend. Gisteren maakte hij kennis met zijn collegae uit Bentelo en Hengevelde en was er een overleg met de burgermoeder in het gemeentehuis over de aanstaande machtsovername.

Vlnr: Prins John ten Heggeler van De Höftemennekes uit Hengevelde, Prins Martin Hag van de Hagmollnlummels uit Bentelo en Hofprins Henri Elbert van CV Sterzo uit Goor. Voor: burgemeester Ellen Nauta.

Het carnaval in Goor begint op vrijdag 1 maart met een feestavond met de band X-Static in zaal De Ster. Zaterdagochtend2 maart is vanaf 10:00 uur de sleuteloverdracht met aansluitend een feest bij café De Ster waar ’s middags ook het kindercarnaval is. Op zondag en maandag gaan de Goorse carnavalisten naar Neede en De Lutte. Oop dinsdagavond wordt het feest der zotten afgesloten en zal Prins Henri de stadssleutel weer inleveren bij burgemeester Nauta.

Gerelateerde berichten

  • Henri Elbert gepresenteerd als nieuwe Hofprins van CV Sterzo24 november 2018 Henri Elbert gepresenteerd als nieuwe Hofprins van CV Sterzo Henri Elbert is aan het einde van de zaterdagavond gepresenteerd als nieuwe Goorse Prins Carnaval van CV Sterzo. In een volle achterzaal bij De Ster kwam de Goorse ondernemer uit het felle […]
  • Prinselijk bezoek voor burgemeester Nauta20 januari 2016 Prinselijk bezoek voor burgemeester Nauta Het carnavalsweekeinde is aanstaande en in aanloop naar het feest der zotten bracht de Goorse Hofprins Rudie 1 (Jansen) een bezoek aan burgemeester Nauta. Dat deed hij met zijn collega's […]
  • Prins Henri met collegae bij burgemeester Nauta31 januari 2017 Prins Henri met collegae bij burgemeester Nauta De Goorse Prins Carnaval, Henri Tijhuis, was vanmiddag met zijn collega-prinsen uit Hengevelde en Bentelo te gast bij burgemeester Nauta. dit om nader kennis te maken en afspraken te maken […]
  • Ramon Freriksen nieuwe Prins Carnaval van Goor2 december 2017 Ramon Freriksen nieuwe Prins Carnaval van Goor Ramon Freriksen is de nieuwe hoogheid van de Goorse carnavalsvereniging CV Sterzo. Hij werd vanavond, tot ieders verrassing, gepresenteerd tijdens een speciale feestavond in zaal De Ster. […]
  • Wie wordt de nieuwe Hofprins van CV Sterzo?20 november 2018 Wie wordt de nieuwe Hofprins van CV Sterzo? Komende zaterdagavond zal duidelijk worden wie de nieuwe Prins Carnaval van Goor én de Hof van Twente zal gaan worden. Tijdens een spectaculair opkomstfeest in Zaal De Ster zal de negende […]