Op naar de stadssleutel…

Het carnaval komt steeds dichterbij en dit jaar is het de Goorse Prins Henri (Elbert) die als Hofprins op zaterdag 2 maart de stadssleutel in ontvangst mag nemen uit handen van burgemeester Nauta. “Vanaf dat moment is hij de heerser over de Hof van Twente en kunnen de vergunning- en subsidie-aanvragen aslmede de bestemmingsplanwijzigingen naar mij”, zegt de boomlange Prins van CV Sterzo gekscherend. Gisteren maakte hij kennis met zijn collegae uit Bentelo en Hengevelde en was er een overleg met de burgermoeder in het gemeentehuis over de aanstaande machtsovername.

Vlnr: Prins John ten Heggeler van De Höftemennekes uit Hengevelde, Prins Martin Hag van de Hagmollnlummels uit Bentelo en Hofprins Henri Elbert van CV Sterzo uit Goor. Voor: burgemeester Ellen Nauta.

Het carnaval in Goor begint op vrijdag 1 maart met een feestavond met de band X-Static in zaal De Ster. Zaterdagochtend2 maart is vanaf 10:00 uur de sleuteloverdracht met aansluitend een feest bij café De Ster waar ’s middags ook het kindercarnaval is. Op zondag en maandag gaan de Goorse carnavalisten naar Neede en De Lutte. Oop dinsdagavond wordt het feest der zotten afgesloten en zal Prins Henri de stadssleutel weer inleveren bij burgemeester Nauta.

Gerelateerde berichten

  • Hofprins Henri in bezit stadssleutel2 maart 2019 Hofprins Henri in bezit stadssleutel In een bomvolle raadszaal in het gemeentehuis heeft Hofprins Henri (Elbert) vanochtend de stadssleutel van de gemeente Hof van Twente gekregen uit handen van burgemeester Ellen Nauta. Dat […]
  • Prinselijk bezoek voor burgemeester Nauta20 januari 2016 Prinselijk bezoek voor burgemeester Nauta Het carnavalsweekeinde is aanstaande en in aanloop naar het feest der zotten bracht de Goorse Hofprins Rudie 1 (Jansen) een bezoek aan burgemeester Nauta. Dat deed hij met zijn collega's […]
  • Henri Elbert gepresenteerd als nieuwe Hofprins van CV Sterzo24 november 2018 Henri Elbert gepresenteerd als nieuwe Hofprins van CV Sterzo Henri Elbert is aan het einde van de zaterdagavond gepresenteerd als nieuwe Goorse Prins Carnaval van CV Sterzo. In een volle achterzaal bij De Ster kwam de Goorse ondernemer uit het felle […]
  • Sleuteloverdracht in beeld7 maart 2019 Sleuteloverdracht in beeld Het carnaval zit er weer op en dat betekent dat ook voor Hofprins Henri Elbert van CV Sterzo er een einde is gekomen aan een drukke maar uiterst feestelijke periode. Nu zijn er de […]
  • Burgermoeder Nauta is weer de baas6 maart 2019 Burgermoeder Nauta is weer de baas De stadssleutel is weer in handen van Ellen Nauta. De burgermoeder kreeg deze overhandigd van Prins Henri Elbert tijdens de afsluiting van het carnaval in het gemeentehuis van Goor. Daar […]