“Haag” ziet Abraham

Techneut Marco Hagenouw, in het Goorse ook bekend als “Haag”, ziet vandaag Abraham. Het nieuws staat in zijn tuin voorop, hij heeft zelfs zijn eigen Telehaag. Marco wordt van harte gefeliciteerd namens zijn fietsvrienden.

Gerelateerde berichten

  • Marco Brink ziet Abraham24 augustus 2012 Marco Brink ziet Abraham Marco Brink, alias Brulboei, is vandaag 50 jaar geworden. Voorafgaand aan alle feestelijkheden heeft de familie alvast de nodige versiersels geplaatst. Via deze weg willen ze Marco […]
  • Marco Spoelder 50 jaren jong…1 augustus 2018 Marco Spoelder 50 jaren jong… Groot feest op het Heeckeren waar vannacht om twaalf uur het 'Lang zal hij leven' klonk voor Marco Spoelder. Hij viert vandaag zijn 50e verjaardag en dat gaat zeker niet onopgemerkt […]
  • Marco Brok ziet Abraham12 mei 2019 Marco Brok ziet Abraham Marco Brok viert vandaag zijn 50ste verjaardag. Marco viert zijn verjaardag vanwege zijn werkzaamheden als trucker meestal onderweg, maar bij deze mijlpaal is er geen ontkomen aan. Namens […]
  • Marco van den Berg ziet Abraham20 augustus 2015 Marco van den Berg ziet Abraham Marco van den Berg is vandaag ook lid geworden van 'De Mosterdclub'. De zeer gedreven sporter zag zijn boot en huis voorzien van spandoeken met pakkende leuzen. De familie en vrienden […]
  • Ronnie Vrielink 50 jaar15 juni 2019 Ronnie Vrielink 50 jaar Na zijn voetbalcarrière bij Twenthe, waar hij als de beruchte stofzuiger bij Twenthe gevreesd werd door vriend en vijand, is hij nu de "smasher" van Baan 2, en nog altijd op zijn sterkst […]