“Haag” ziet Abraham

Techneut Marco Hagenouw, in het Goorse ook bekend als “Haag”, ziet vandaag Abraham. Het nieuws staat in zijn tuin voorop, hij heeft zelfs zijn eigen Telehaag. Marco wordt van harte gefeliciteerd namens zijn fietsvrienden.

Gerelateerde berichten

  • Marco Brink ziet Abraham24 augustus 2012 Marco Brink ziet Abraham Marco Brink, alias Brulboei, is vandaag 50 jaar geworden. Voorafgaand aan alle feestelijkheden heeft de familie alvast de nodige versiersels geplaatst. Via deze weg willen ze Marco […]
  • Marco Spoelder 50 jaren jong…1 augustus 2018 Marco Spoelder 50 jaren jong… Groot feest op het Heeckeren waar vannacht om twaalf uur het 'Lang zal hij leven' klonk voor Marco Spoelder. Hij viert vandaag zijn 50e verjaardag en dat gaat zeker niet onopgemerkt […]
  • Marco van den Berg ziet Abraham20 augustus 2015 Marco van den Berg ziet Abraham Marco van den Berg is vandaag ook lid geworden van 'De Mosterdclub'. De zeer gedreven sporter zag zijn boot en huis voorzien van spandoeken met pakkende leuzen. De familie en vrienden […]
  • Sportieve Marco snelt naar de 5010 juli 2017 Sportieve Marco snelt naar de 50 Marco Cent wordt deze week vijftig. En dat lieten kameraden, kennissen en familie niet ongemerkt voorbij gaan. De voortuin staat vol met spandoeken. Met daarop teksten die verwijzen naar […]
  • Sarah voor Jolanda Bosman12 april 2019 Sarah voor Jolanda Bosman Jolanda Bosman schaart zich vandaag ook bij de club van vijftig. Jolanda is in het Goorse vooral bekend vanwege haar inzet als verslaggeefster voor Hofstreek-radio en presentatrice van […]