Völle Wille vol goede moed richting Kinderoptocht

De groep Völle Wille is op zoek naar nieuwe leden. De deelnemer aan de Kinderoptocht is er speciaal voor kinderen die in Goor wonen, maar niet op een Goorse basisschool zitten. Het thema is dit jaar weer en ze gaan zelf alle attributen maken. Als het je leuk lijkt om mee te lopen -meld je dan aan voor 10 maart- via Facebook.

Gerelateerde berichten

  • Kinderen van speciaal onderwijs gevraagd voor Kinderoptocht23 februari 2018 Kinderen van speciaal onderwijs gevraagd voor Kinderoptocht Evenals voorgaande jaren wil een drietal enthousiaste moeders ook dit jaar weer zorgen voor deelname van kinderen in het speciaal onderwijs aan de Kinderoptocht tijdens het School en […]
  • Optochtgroep Völle Wille zoekt kinderen in speciaal onderwijs8 maart 2016 Optochtgroep Völle Wille zoekt kinderen in speciaal onderwijs Optochtgroep 'Völle Wille' is voor de komende editie van de kinderoptocht tijdens het Goorse School en Volksfeest weer op zoek naar Goorse basisschoolkinderen die, niet in Goor, in het […]
  • Optochten opnieuw op Hofstreek TV29 juni 2017 Optochten opnieuw op Hofstreek TV De kinderoptocht van afgelopen zaterdag en de allegorische optocht op de zondag tijdens het School en Volksfeest worden komende zondag opnieuw uitgezonden op Hofstreek TV. De herhalingen […]
  • Schoolfeestbestuur wil meer optochtbezoekers van buiten Goor26 maart 2016 Schoolfeestbestuur wil meer optochtbezoekers van buiten Goor Het bestuur van de stichting School en Volksfeest gaat nadrukkelijk de publiciteit zoeken buiten Goor en de overige kernen in de Hof van Twente om meer bezoekers naar de Goorse optochten […]
  • Goorse optochten dit weekeinde op tv29 juni 2018 Goorse optochten dit weekeinde op tv De Goorse optochten van het afgelopen Schoolfeestweekeinde zijn vanaf zondag op verschillende tijdstippen te zien op de lokale tv-zender Hofstreek TV. Komende zondag is vanaf 12:00 uur de […]