Bottleneck Rockers bij Café Spek

The Bottleneck Rockers treden komende zaterdag op bij Café Spek aan de Hengevelderstraat. De twee rasmuzikanten uit Almelo brengen op akoestische wijze diverse covers in de country, rock, soul en pop-stijl van onder meer Johnny Cash, Fleetwood Mac, Guns and Roses, Neil Young, Prince en AC/DC. Daarnaast brengt het duo Jean Hofman en Niek Mollen ook eigen werk, The Bottleneck Rockers beginnen om 21:00 uur en de toegang is gratis.

Gerelateerde berichten

  • Musical, Jaman, Abbey Road en Bottleneck Rockers…15 februari 2019 Musical, Jaman, Abbey Road en Bottleneck Rockers… Een volle en vooral muzikale evenementenagenda voor dit weekeinde. Te beginnen met de musical Schuld vanavond in De Reggehof gebaseerd op de jeugdthriller van Mel Walle de Vries. Bij Café […]
  • Rengelavond, Groenendijk en Darts22 februari 2019 Rengelavond, Groenendijk en Darts De evenementenkalender voor dit weekeinde vermeldt allereerst een zogenoemde Rengel-avond bij Café Spek. Dit is een gezellige avond in de geest van voormalig café De Batse-uitbater Bert […]
  • Rengelavond in geest Batse bij Spek21 februari 2019 Rengelavond in geest Batse bij Spek De uitgesproken dochter Jacqueline van wijlen café De Batse-uitbater Bert Groothengel alias De Batse staat morgen (vrijdag) achter de bar van Café Spek in de Hengevelderstraat. Dit […]
  • Tweede Veteranencafé in Goor6 juli 2018 Tweede Veteranencafé in Goor Komende donderdag wordt in Goor voor de tweede keer een 'Veteranencafé' gehouden. Veteranen van alle krijgsmachtdelen- missies uit Goor en de andere kernen in de Hof van Twente zijn […]
  • Reggetheater en Party’s…29 september 2017 Reggetheater en Party’s… Een overvolle evenementenkalender voor dit weekeinde waarin natuurlijk het grootse Reggetheater centraal staat. Het muziektheaterspektakel op het Schoolfeestplein begint vanavond en morgen […]