Bottleneck Rockers bij Café Spek

The Bottleneck Rockers treden komende zaterdag op bij Café Spek aan de Hengevelderstraat. De twee rasmuzikanten uit Almelo brengen op akoestische wijze diverse covers in de country, rock, soul en pop-stijl van onder meer Johnny Cash, Fleetwood Mac, Guns and Roses, Neil Young, Prince en AC/DC. Daarnaast brengt het duo Jean Hofman en Niek Mollen ook eigen werk, The Bottleneck Rockers beginnen om 21:00 uur en de toegang is gratis.

Gerelateerde berichten

  • Musical, Jaman, Abbey Road en Bottleneck Rockers…15 februari 2019 Musical, Jaman, Abbey Road en Bottleneck Rockers… Een volle en vooral muzikale evenementenagenda voor dit weekeinde. Te beginnen met de musical Schuld vanavond in De Reggehof gebaseerd op de jeugdthriller van Mel Walle de Vries. Bij Café […]
  • Tweede Veteranencafé in Goor6 juli 2018 Tweede Veteranencafé in Goor Komende donderdag wordt in Goor voor de tweede keer een 'Veteranencafé' gehouden. Veteranen van alle krijgsmachtdelen- missies uit Goor en de andere kernen in de Hof van Twente zijn […]
  • Reggetheater en Party’s…29 september 2017 Reggetheater en Party’s… Een overvolle evenementenkalender voor dit weekeinde waarin natuurlijk het grootse Reggetheater centraal staat. Het muziektheaterspektakel op het Schoolfeestplein begint vanavond en morgen […]
  • Goorse organiseert  benefietavond voor getroffen vader op Sint Maarten18 september 2017 Goorse organiseert benefietavond voor getroffen vader op Sint Maarten De Goorse Kimberley Karlsson gaat een benefietavond houden voor haar familie die op Sint Maarten getroffen is door orkaan Irma. Die avond is op vrijdag 29 september bij Café Spek aan de […]
  • Percossa, Piepschuim en Duitse Avond26 oktober 2018 Percossa, Piepschuim en Duitse Avond Wie fan is van goede slagwerkers kan vanavond terecht in De Reggehof. De evenementenkalender van deze site vermeldt het optreden van Percossa (foto). Deze groep gebruikt een veelvoud aan […]