Scootmobiel knalt tegen de stoeprand

Een bestuurder van een scootmobiel is vanmiddag gewond geraakt na een eenzijdig ongeval aan de Laarstraat. De vrouwelijke bestuurder kwam met haar scootmobiel ten val na een botsing tegen de stoeprand. Het slachtoffer is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Foto: Hof van Twente Fotografie.

Gerelateerde berichten

  • Man rijdt met scootmobiel in sloot Doesgoor28 maart 2018 Man rijdt met scootmobiel in sloot Doesgoor Een oudere man is vanmiddag vanaf de parkeerplaats van sportpark 't Doesgoor met zijn scootmobiel de naastgelegen sloot in gereden. De bewoner van De Stoevelaar was op het Doesgoor om een […]
  • Scootmobiel in de sloot, bestuurder gereanimeerd14 februari 2018 Scootmobiel in de sloot, bestuurder gereanimeerd Grote consternatie vanochtend aan de Enterseweg. Daar is een persoon met een scootmobiel in de sloot terechtgekomen. De bestuurder is gereanimeerd en afgevoerd naar het ziekenhuis. De […]
  • Twee aanhoudingen na spannen ijzerdraad Laarstraat9 mei 2015 Twee aanhoudingen na spannen ijzerdraad Laarstraat Twee jongens uit Goor zijn gisteren op de Whee door de politie aangehouden wegens het spannen van een ijzerdraad in de Laarstraat, een ruime maand geleden. Door die actie raakte eind maart […]
  • Weer ongeval op kruising Laarstraat-Herman Heijermansstraat3 juni 2018 Weer ongeval op kruising Laarstraat-Herman Heijermansstraat Het was weer raak op de beruchte kruising Laarstraat-Herman Heijermansstraat. Aan het einde van de ochtend kwam daar een motorrijder in botsing met een automobilist. Het niet verlenen van […]
  • Rabobank verhuist naar gemeentehuis15 april 2019 Rabobank verhuist naar gemeentehuis De Rabobank gaat vanaf 1 juni weg uit het pand op de hoek Kerkstraat/Laarstraat en kantoor gaan houden in een ruimte in het gemeentehuis. Ook de pin-automaat verhuist mee en is dan daar […]