Action enkele weken gesloten

Het is zonder twijfel één van de drukst bezochte winkels in de regio maar dat is de komende twee weken even niet zo. De Goorse Action-vestiging ondergaat een grondige verbouwing en is daarom vanaf vandaag gesloten. Het interieur en de indeling krijgen een fikse face-lift. De Action op het Goorse Schoolfeestplein (De Höfte) is op vrijdag 1 maart weer geopend.

Gerelateerde berichten

  • Action weer geopend na verbouwing2 maart 2019 Action weer geopend na verbouwing Na een intensieve korte periode van verbouwen is de Action weer geopend. De populaire winkel aan de Schoolfeestweide heeft het personeel (foto) haar deuren gisteren weer geopend voor het […]
  • Dertien elektrische tandenborstels gestolen bij Action2 juni 2017 Dertien elektrische tandenborstels gestolen bij Action Bij de Goorse vestiging van Action op het Schoolfeestplein zijn woensdagochtend maar liefst dertien elektrische tandenborstels buit gemaakt. Daarnaast stal de dief ook een aantal andere […]
  • Nieuwe Lidl met bakkerij geopend2 februari 2017 Nieuwe Lidl met bakkerij geopend Het is opvallend druk vandaag bij de Goorse vestiging van de Duitse supermarktketen Lidl op het Weversplein. Daar is vandaag de nieuwe brood- en banketafdeling in gebruik genomen. De […]
  • GFC gaat accommodatie grondig verbouwen15 maart 2016 GFC gaat accommodatie grondig verbouwen Voetbalvereniging GFC gaat het eigen kleedkamer-gebouw grondig verbouwen. Ook het clubhuis d'Oale Goorsche' krijgt een facelift. De modernisering van de accommodatie is een langgekoesterde […]
  • Zonnepanelen op d’Olde Goorsche…9 februari 2017 Zonnepanelen op d’Olde Goorsche… De verbouwing van de kantine en de kleedkamers van GFC komt zo langzamerhand in de afrondende fase. In het kader daarvan en het streven naar duurzaamheid zijn op het clubgebouw d'Olde […]