Jaydi Nijhuis ziet levenslicht

De jongste Goorse telg woont in de Leliestraat. Jaydi Nijhuis werd vanmiddag geboren. Moeder Sandra Gossink en dochter maken het goed, evenals vader Marcel Nijhuis. Een foto van Jaydi heeft de redactie nog niet, wel van het huis dat versierd is na het heugelijke nieuws.

sdc12925

Gerelateerde berichten

  • Eshuis: Goorse paardenmarkt blijft bestaan18 december 2013 Eshuis: Goorse paardenmarkt blijft bestaan De Goorse paardenmarkt staat ook in 2014 op de rol. Dat zei wethouder Ben Eshuis dinsdagavond tijdens de raadsvergadering. Eshuis liet op een in de raad gestelde vraag weten dat er geen […]
  • Jumbo niet op podium bij landelijke verkiezing23 maart 2010 Jumbo niet op podium bij landelijke verkiezing Jumbo Leusink is er niet in geslaagd om in de prijzen te vallen bij de landelijke verkiezing 'Supermarkt van het Jaar'. De Goorse supermarkt, die eerder werd verkozen tot beste […]
  • Papegaai houdt brandweer bezig in De Meene3 juni 2020 Papegaai houdt brandweer bezig in De Meene Een papegaai beleefde vanmiddag een koddig avontuur op de Herikervlierweg in de Meene. De eigenaar van de ara was met het dier aan het oefenen toen de vogel een boom vloog en daar niet […]
  • Dag van de mantelzorg10 november 2019 Dag van de mantelzorg Het is vandaag 10 november en dat betekent voor deze zondag dat het de 'Dag van de Mantelzorg' is. Als dank voor hun inzet, toewijding, aandacht en energie heeft Salut samen met de […]
  • Meulenkamp in race beste bestuurder 201928 december 2019 Meulenkamp in race beste bestuurder 2019 Wim Meulenkamp is in de race om te worden verkozen tot beste bestuurder van 2019 in Twente. De wethouder van de gemeente Hof van Twente zit bij de laatste van elf collegeleden uit de […]