Hilhorst en Haverslag verlengen contracten

Naomi Hilhorst en Yilber Haverslag blijven beiden nog een seizoen bij respectievelijk de FC Twente Vrouwen en Excelsior ’31. De 17-jarige Hilhorst die afkomstig is van vv Twenthe seizoen sloot dit seizoen aan bij het eerste vrouwenteam van FC Twente en wordt ook regelmatig geselecteerd voor de nationale jeugdteams. Yilber Haverslag is bezig aan zijn eerste seizoen bij de eerste elftal van hoofdklasser Excelsior ’31 uit Rijssen. De 20-jarige aanvaller, die zijn carrière begon bij Hector, kwam tot nu toe tot vijf invalbeurten in de hoofdmacht. De Gorenaar heeft zijn verbintenis met de Rijssense zaterdagclub met één seizoen verlengd.

Yilber Haverslag

Gerelateerde berichten

  • Haverslag schiet junioren Excelsior ’31 naar de titel7 mei 2017 Haverslag schiet junioren Excelsior ’31 naar de titel Yilber Haverslag was de grote man gisteren in een zinderende wedstrijd van het Rijssense Excelsior '31 jo-19 tegen HHC in de vierde divisie met als inzet het kampioenschap en de […]
  • Naomi Hilhorst opnieuw in Oranje onder 16 jaar27 juni 2017 Naomi Hilhorst opnieuw in Oranje onder 16 jaar De 15 jarige Goorse voetbalster Naomi Hilhorst is opnieuw opgeroepen voor het nationale team voor meiden onder 16 jaar.  Vorige week doorliep ze  een drie-daagse stage bij de KNVB waarna […]
  • GFC wint weer in strijd om Tukker Cup, Hector fors onderuit14 november 2017 GFC wint weer in strijd om Tukker Cup, Hector fors onderuit GFC heeft vanavond ook de tweede wedstrijd in de strijd om de Tukker Cup gewonnen. In Enschede won de Goorse vierdeklasser overtuigend van tweedeklasser Victoria '28 met 2-4. De […]
  • Hilhorst in actie met FC Twente Vrouwen in Goor14 augustus 2017 Hilhorst in actie met FC Twente Vrouwen in Goor Een grote Goorse tint aan het oefenduel van de FC twent Vrouwen komende vrijdagavond op sportpark 't Piepwillem. Naomi Hilhorst keert dan terug op het oude nest. Het grote Goorse talent, […]
  • Hilhorst in definitieve selectie Jong Oranje27 maart 2019 Hilhorst in definitieve selectie Jong Oranje De Goorse topvoetbalster Naomi Hilhorst is opgenomen in de definitieve selectie van het Nederlands vrouwenelftal onder 19 jaar. Hilhorst, speelster van FC Twente Vrouwen, probeert zich […]