Hilhorst en Haverslag verlengen contracten

Naomi Hilhorst en Yilber Haverslag blijven beiden nog een seizoen bij respectievelijk de FC Twente Vrouwen en Excelsior ’31. De 17-jarige Hilhorst die afkomstig is van vv Twenthe seizoen sloot dit seizoen aan bij het eerste vrouwenteam van FC Twente en wordt ook regelmatig geselecteerd voor de nationale jeugdteams. Yilber Haverslag is bezig aan zijn eerste seizoen bij de eerste elftal van hoofdklasser Excelsior ’31 uit Rijssen. De 20-jarige aanvaller, die zijn carrière begon bij Hector, kwam tot nu toe tot vijf invalbeurten in de hoofdmacht. De Gorenaar heeft zijn verbintenis met de Rijssense zaterdagclub met één seizoen verlengd.

Yilber Haverslag

Gerelateerde berichten

  • Hilhorst in definitieve selectie Jong Oranje27 maart 2019 Hilhorst in definitieve selectie Jong Oranje De Goorse topvoetbalster Naomi Hilhorst is opgenomen in de definitieve selectie van het Nederlands vrouwenelftal onder 19 jaar. Hilhorst, speelster van FC Twente Vrouwen, probeert zich […]
  • Naomi Hilhorst naar FC Twente Vrouwen16 mei 2018 Naomi Hilhorst naar FC Twente Vrouwen Naomi Hilhorst speelt volgend seizoen bij de FC Twente Vrouwen. Het Goorse talent tekende een contract voor één seizoen in Enschede. De 16-jarige Hilhorst trainde in het afgelopen seizoen […]
  • GFC wint weer in strijd om Tukker Cup, Hector fors onderuit14 november 2017 GFC wint weer in strijd om Tukker Cup, Hector fors onderuit GFC heeft vanavond ook de tweede wedstrijd in de strijd om de Tukker Cup gewonnen. In Enschede won de Goorse vierdeklasser overtuigend van tweedeklasser Victoria '28 met 2-4. De […]
  • FC Twente-vrouwen verliezen in Goor van Gütersloh18 augustus 2017 FC Twente-vrouwen verliezen in Goor van Gütersloh Ondanks een goal van de in Goor woonachtige aanvalster Ellen Jansen, zijn de FC Twente Vrouwen er niet in geslaagd om het oefenduel op sportpark 't Piepwillem vanavond winnend af te […]
  • Hilhorst in actie met FC Twente Vrouwen in Goor14 augustus 2017 Hilhorst in actie met FC Twente Vrouwen in Goor Een grote Goorse tint aan het oefenduel van de FC twent Vrouwen komende vrijdagavond op sportpark 't Piepwillem. Naomi Hilhorst keert dan terug op het oude nest. Het grote Goorse talent, […]