Mediwiet-markt in Goor

Er komt een speciale markt over medicinale wiet in Goor. De zogenoemde Mediwiet-markt is op zaterdag 9 maart in de Goorse Reggehof. Dan wordt onder meer onderwezen wat de werking van wietolie is en hoe het eenvoudig en goedkoop gemaakt kan worden middels demonstraties. Wietgoeroe Wernard Bruining uit Tiel (foto) is deze middag ook aanwezig om presentaties te geven en vragen te beantwoorden. De markt komt er mede op initiatief van Gorenaar Bart Hissink (foto) die in deze omgeving al jaren strijdt voor het zelf legaal kweken van medicinale hennep. De mediwiet-markt in Goor is zaterdag 9 maart tussen 12:00 uur en 17:00 uur. Tickets kosten €20 (voorverkoop 17,50 euro) en zijn via deze LINK én deze LINK te verkrijgen.

Wernard Bruining

Gerelateerde berichten

  • Wethouder naar landelijke adviescommissie wietteelt9 mei 2018 Wethouder naar landelijke adviescommissie wietteelt Wethouder Pieter van Zwanenburg heeft zich gemeld bij de landelijke adviescommissie wietteelt om in het onderzoek naar legalisering van cannabis ook de medicinale wietteelt mee te nemen. […]
  • Raad en college landelijk op de bres voor medicinale wietteelt15 februari 2017 Raad en college landelijk op de bres voor medicinale wietteelt Het college van burgemeester en wethouders gaan samen met alle raadsleden een landelijke lobby voeren om ervoor te zorgen dat het kweken van cannabis voor medicinaal gebruik wordt […]
  • Medicinale cannabis later in de raad24 januari 2017 Medicinale cannabis later in de raad De discussie die de raad wil voeren over de legalisatie van medicinale cannabis, zal worden gevoerd in de volgende gemeenteraadsvergadering op 14 februari aanstaande. Gisteren sprak […]
  • Hissink terug bij af, Nauta weigert wietteelt te gedogen15 december 2016 Hissink terug bij af, Nauta weigert wietteelt te gedogen Burgemeester Nauta van de gemeente Hof van Twente zal geen uitvoering geven aan de raadsbreed gesteunde motie om de particuliere teelt van cannabis voor medicinaal gebruik te gedogen. Ze […]
  • Hissink roept op tot steun in raadsvergadering24 januari 2017 Hissink roept op tot steun in raadsvergadering Gorenaar Bart Hissink hoopt op veel medestanders vanavond tijdens de raadsvergadering van de gemeente Hof van Twente, vanavond in het Goorse gemeentehuis. Daarin komt de raadsbrief aan de […]