Goorse FC Twente-fans massaal naar Kerkrade

FC Twente weet zich vrijdagavond tegen Roda JC massaal gesteund door Goorse fans. Ruim tachtig supporters reizen onder de vlag van SV Goor met een dubbeldekker af naar Kerkrade. De koploper van de Keuken Kampioen Divisie kreeg in totaal 1.000 kaarten voor het vrijwel compleet uitverkochte uitvak, dat dus voor een groot deel bestaat uit Goorsen.

Gerelateerde berichten

  • Goorse supportersclub FC Twente verwacht geen terugloop1 mei 2018 Goorse supportersclub FC Twente verwacht geen terugloop De degradatie van FC Twente uit de vaderlandse eredivisie is ook in een groot deel van Goor hard aangekomen. Goor is van oudsher een FC Twente-bolwerk en heeft al jaren een florerende […]
  • Ank en Ellen steunen FC Twente in De Telegraaf16 juni 2016 Ank en Ellen steunen FC Twente in De Telegraaf Het is naast het Schoolfeest ook in Goor de talk of the town: de problemen bij FC Twente. Op de achtergrond werkt de roemrijke club aan een reddingsplan en daarbij krijgt het steun door […]
  • Ook SV Goor eist vertrek technische staf FC Twente15 april 2015 Ook SV Goor eist vertrek technische staf FC Twente De Supportersvereniging Goor van FC Twente is één van de 16 supportersclubs die wil dat de hoofdtrainer van FC Twente, samen met zijn technische staf, opstapt bij de Enschedese […]
  • Geen animo voor zaalvoetbaltoernooi SV Goor27 december 2016 Geen animo voor zaalvoetbaltoernooi SV Goor Het leek een mooie traditie te worden tussen kerst en oud en nieuw. Het zaalvoetbaltoernooi van de Goorse supportersvereniging van FC Twente. Dat zou vandaag gehouden worden in sporthal De […]
  • Hugo Eijkelkamp in bestuur Twente Verenigt13 januari 2019 Hugo Eijkelkamp in bestuur Twente Verenigt Gorenaar Hugo Eijkelkamp is in de afgelopen week gekozen in het nieuwe bestuur van Twente Verenigt. Deze ledenvereniging is opgericht om het noodlijdende FC Twente weer op het goede spoor […]