Twenthe zonder Nijland tijdens avondje Albergen

Twenthe Goor moet morgenavond al aan de bak in deze speelronde. De ploeg van trainer Hans Dirksen gaat op bezoek bij De Tukkers. De wedstrijd in Albergen is naar voren gehaald wegens vakantievooruitzichten van een aantal spelers. Aldaar in Albergen moet Twenthe de stunt van vorige week – de ploeg won van koploper Glanerbrug- een vervolg zien te geven. Tegen de concurrent mist Twenthe echter haar aanvoerder Mark Nijland wegens een schorsing. Het duel begint om 20.00 uur.

Mark Nijland eerder in actie tegen De Tukkers. Hij is nu geschorst.

Gerelateerde berichten

  • Opvallend: Goorse clubs winnen zonder sterkhouders4 april 2016 Opvallend: Goorse clubs winnen zonder sterkhouders Een oplettende lezer attendeerde de redactie op een bijzonder feitje uit het afgelopen voetbalweekeinde. Daarin wonnen alle drie Goorse clubs en deden uitstekende zaken op de ranglijst. […]
  • Twenthe pakt punt in Laren9 oktober 2016 Twenthe pakt punt in Laren Twenthe pakte zondagmiddag een punt in de uitwedstrijd tegen één van de topploegen in de derde klasse B. In Laren werd het uiteindelijk 2-2 in de wedstrijd tegen Witkampers. De Goorse […]
  • Twenthe praat zichzelf uit de wedstrijd19 februari 2017 Twenthe praat zichzelf uit de wedstrijd Twenthe ging vandaag in de tweede wedstrijd na de winterstop met 2-0 onderuit tegen Sportclub Lochem. In de eerste helft werd in een matig duel niet gescoord waar dat wel had gekund want […]
  • Sneeuw spelbreker derby, Twenthe ook niet in actie24 januari 2015 Sneeuw spelbreker derby, Twenthe ook niet in actie De derby tussen GFC en Hector gaat niet door. Het veld op Sportpark Heeckeren is net als de rest van Goor bedekt onder een witte deken van sneeuw. De consul heeft het duel afgelast. De […]
  • Twenthe pakt drie punten bij Turkse Kracht5 februari 2017 Twenthe pakt drie punten bij Turkse Kracht Twenthe kwam goed uit de startblokken na de winterstop en won verdiend met 1-3 van Turkse Kracht uit Deventer. In het eerste bedrijf nam Twenthe direct het initiatief en zag dit in de 8e […]