Gemeentewerf half april tegen de vlakte

De gemeentewerf aan de Patrijzenstraat is als alles volgens plan verloopt half april definitief verleden tijd. Vanaf komende maandag begint een sloopbedrijf met de voorbereidende werkzaamheden voor de asbestsanering en de sloop. Een week later wordt gestart met het verwijderen van de asbesthoudende materialen in de gebouwen. De machinale sloopwerkzaamheden starten begin april en zullen omstreeks 15 april worden afgerond. Daarna is er ruim baan voor de Jumbo om te beginnen met de uitbreiding en de verbouwing van de supermarkt in de van Kollaan.

Gerelateerde berichten

  • Bouw nieuwe Jumbo-supermarkt live te volgen21 juni 2020 Bouw nieuwe Jumbo-supermarkt live te volgen De bouw van de nieuwe Jumbo-supermarkt is sinds deze week 24 uur per dag live te volgen via deze site. Er is een webcam op het bouwterrein geplaatst waarvan het beeld via een banner […]
  • 15.000 tegels in nieuwe Jumbo-supermarkt13 januari 2021 15.000 tegels in nieuwe Jumbo-supermarkt De opening van de nieuwe Jumbo-supermarkt aan de van Kollaan komt steeds dichterbij. Het grote gebouw is inmiddels een grote blikvanger geworden achter het huidige winkelpand en inmiddels […]
  • Jumbo gaat laden lossen en op eigen terrein3 november 2020 Jumbo gaat laden lossen en op eigen terrein Waar tot bij de hoogste rechters discussies worden gevoerd over de laad- en losplaats van vrachtwagens bij de nieuw te bouwen Lidl-vestiging aan de Kerkstraat, is dat probleem bij de […]
  • Jumbo in Goor wordt ‘groenste’ supermarkt van Nederland4 april 2019 Jumbo in Goor wordt ‘groenste’ supermarkt van Nederland De nieuwe Jumbo-supermarkt aan de Goorse van Kollaan wordt volledig energie-neutraal. Dat zegt uitbater Tijn Leussink op de site Klimaatplein.com. Hij runt samen met zijn broer Niek zes […]
  • Auto geramd door vrachtwagen bij Jumbo27 augustus 2016 Auto geramd door vrachtwagen bij Jumbo Een vrachtwagen, die vanaf de losplaats aan de achterzijde van de Jumbo-supermarkt weg wilde rijden ramde daarbij een witte Peugot 307. De chauffeuse zag aan het begin van de […]