Bril gevonden

Er is een bril gevonden met een zwart montuur van het merk Jack France. Het gaat waarschijnlijk om een kinderbril. De eigenaar kan contact opnemen met 0547-271222.

Gerelateerde berichten

  • Update: Jassen verwisseld bij De Ster27 november 2011 Update: Jassen verwisseld bij De Ster Jari Veling is vrijdagavond zijn jas kwijtgeraakt bij De Ster in Goor. Waarschijnlijk is zijn jas verwisseld met een bijna identieke jas. Het gaat om een zwarte jas van het merk Jack & […]
  • Katje aan komen lopen bij de haven26 september 2015 Katje aan komen lopen bij de haven Bij de haven, ter hoogte van de Rijkswaterstaat, is een grijs katje aan komen lopen. Het diertje is erg aanhankelijk en voelt zich erg op haar gemak. Het naar schatting 8 weken oude katje […]
  • Fototoestel verloren18 februari 2019 Fototoestel verloren In de omgeving van Goor is een fototoestel verloren. Het gaat om een Olympia SW 850. De vinder wordt verzocht contact op te nemen met 06-23975402 .
  • Jas zoekgeraakt bij Johnys (update)10 december 2018 Jas zoekgeraakt bij Johnys (update) Bij Johnys is zaterdag een jas verwisseld of ontvreemd. Het gaat om een jas van het merk Bruno Banani. In één van de zakken zat ook een portemonnee. Heeft u per ongeluk de verkeerde jas […]
  • Spiraalslot vermist24 april 2019 Spiraalslot vermist Monique is op zoek naar een zwart spiraalslot (zonder sleutel), deze is ze afgelopen vrijdag verloren, waarschijnlijk in de buurt van het centrum. De vinder kan contact opnemen met […]