Hallo Jumbo…..

Bijna dagelijks brengt deze kat een bezoekje aan de Jumbo. Medewerkers brengen de winkelende viervoeter vaak een eindje weg, maar het diertje lijkt Jumbo met stip op 1 te hebben staan voor het dagelijks verpozen en keert dan ook herhaaldelijk terug; hallo Jumbo! Omdat het voor de medewerkers ondoenlijk is zich dagelijks over de kat te ontfermen is de Breborgh gebeld die het diertje heeft opgehaald.

Gerelateerde berichten

  • Kat vermist omgeving Kerkstraat (Update)20 augustus 2019 Kat vermist omgeving Kerkstraat (Update) Skittels, een 1 jaar oude kat, is sinds gisteren vermist geraakt vanaf de Heijinksweg / /Kerkstraat. Skittels heeft een zwarte vacht en is gechipt. Heeft u informatie over de […]
  • Kat Maus vermist in De Bruijnstraat4 november 2018 Kat Maus vermist in De Bruijnstraat Sinds vrijdag is kat Maus aan de haal. Het 1 jaar oude katje is vertrokken vanaf De Bruijnstraat en tot heden niet weer teruggekeerd. Maus is het buitenleven niet gewend. Heeft u Maus […]
  • Kat Tommie nog steeds vermist vanaf De Whee21 maart 2016 Kat Tommie nog steeds vermist vanaf De Whee Mark is nog steeds op zoek naar zijn kat Tommie, die nu al twee weken vermist is vanaf de C. van Manderhof. Op onderstaande afbeelding is Tommie (links) nog te zien in zijn vertrouwde […]
  • Jarige juf Mandy krijgt felicitaties30 juni 2009 Jarige juf Mandy krijgt felicitaties Dat Juf Mandy niet hoeft te vrezen voor haar populariteit blijkt wel uit een mailtje van een van haar leerlingen. De aspirant-lerares die stage loopt op de Albatros is vandaag (1 juli) 17 […]
  • Katje aan komen lopen Da Costastraat (Update)7 november 2018 Katje aan komen lopen Da Costastraat (Update) Een bewoner van de Da Costastraat heeft er een gast aan tafel bij, deze week kwam een klein katje aanschuiven. De viervoeter is erg aanhankelijk en blijkt een goede tafelgast, de eetlust […]