Rikkert, Quee en Morsink in Hofstreekbestuur

De drie Gorenaren Eric Rikkert, Sander Quee en Hanny Morsink vormen het nieuwe bestuur van Hofstreek Omroep. Rikkert was ooit fractievoorzitter van het CDA in de Hof van Twente en is lid van de raad van bestuur van het Medisch Spectrum Twente. Sander Quee was ooit namens de PvdA wethouder in de gemeente Goor en presenteert een radioprogramma op de lokale zender.

Vlnr: Hanny Morsink, Eric Rikkert en Sander Quee

Hanny Morsink was tot voor kort werkzaam als ambtenaar bij de gemeente Hof van Twente. Het nieuwe bestuur wordt voorlopig gecomplementeerd door Conrad Moormann die penningmeester is. Hofstreek Omroep zou aanvankelijk gaan fuseren met andere lokale omroepen maar die samenvoeging lijkt met de komst van het nieuwe bestuur van de baan dat zich allereerst ten doel heeft gesteld om de functie van Hofstreek in de kernen in de Hof te versterken en wil samenwerking met lokale nieuwssites als Goorsnieuws.nl.

Gerelateerde berichten

  • Ad van den Ende in Hofstreek Portret2 juni 2020 Ad van den Ende in Hofstreek Portret Het leven van Ad van den Ende staat komende zondag centraal in het radioprogrammas Portret op Hofstreek FM. wonende in Goor te gast in Portret van Hofstreek FM. Van den Ende, die werkzaam […]
  • Burgmeester Nauta woensdag radiogast Hofstreek FM19 mei 2020 Burgmeester Nauta woensdag radiogast Hofstreek FM Wie wat meer te weten wil komen over de komende corona maatregelen in de Hof van Twente doet er wellicht goed aan om woensdagmiddag in te schakelen bij Hofstreek FM. Op het lokale […]
  • Hofstreek pakt flink uit in laatste weekeinde van juni22 mei 2020 Hofstreek pakt flink uit in laatste weekeinde van juni Het School- en Volksfeest gaat niet door maar moet toch gevierd worden. Dat is onder meer de mening van de lokale omroep Hofstreek. Die gaat flink uitpakken tijdens het laatste weekeinde […]
  • Kerstboodschap burgemeester Nauta op Hofstreek FM24 december 2017 Kerstboodschap burgemeester Nauta op Hofstreek FM De kerstboodschap van burgemeester Ellen Nauta wordt morgen uitgezonden op de lokale radiozender Hofstreek FM. Die wordt morgen net na 09:00 uur uitgezonden in het programma Kerk Lokaal. […]
  • Proost op De Reggehof…..1 februari 2017 Proost op De Reggehof….. De lach op het gezicht van de initiatiefnemers. Het is 1993 en onder meer¬†burgemeester Joop van der Zwaag, Henk Vos van Apollo, Henk Meijerink van Goor Collectief, wethouder Sander Quee en […]