GFC zet De Gazelle simpel opzij

GFC heeft vanmiddag een ruime overwinning op De Gazelle geboekt. De bezoekers begonnen met maar liefst 8 invallers aan de wedstrijd tegen GFC. Op ’t Heeckeren werd het 5-0. De eerste helft begon slordig van beide kanten. De eerste kans was na 10 minuten voor De Gazelle, alleen invaller-keeper Rik Groot Ganseij redde die poging knap. Drie minuten later lag de bal, enigzins verassend, in het doel van de Deventernaren. Tim Wassink kreeg de bal via een ingooi en schoot vanuit het niets op het doel en scoorde. Nadat Tim Wassink na een blunder van de keeper de tweede maakte, Krabbenbos daarna via een vrije trap raak schoot en Siegers de 4-0 op het scorebord zette, was de wedstrijd voor rust eigenlijk al gespeeld.

De tweede helft verliep vervolgens rustig. Beide teams hadden vrede met de 4-0. GFC kreeg met Schnieder nog een kans op de vijfde treffer, alleen stuitte hij op de keeper. In 65e minuut kwam toch de vijfde en laatste treffer. Olaf Siegers zorgde met zijn tweede doelpunt voor het slotakkoord van de wedstrijd.