Hector wint weer

Hector heeft wederom goede zaken gedaan in de vierde klasse G van het zondagamateurvoetbal. Na de puike 4-2 zege op Broekland werd vandaag in en tegen Raalte met 1-2 gewonnen. Een verdiende zege tegen de hekkensluiter van de ranglijst al was het spel minder sprankelend dan vorige week. Hector kwam in de eerste helft op voorsprong door een prachtige treffer van Unal Kel. Hij profiteerde van een slechte terugspeelbal en joeg de bal hard met links in de kruising. 0-1 was ook de ruststand.

In de tweede helft behielden de groen witten het overwicht en waren er een aantal goede kansen op de tweede treffer. Die viel uiteindelijk laat. Een lange bal van doelman Kolbe kwam terecht bij de jonge Arno Katera die de bal handig over de Raalter verdediging lepelde en zo Unal Kel in staat stelde om alleen op het doel af te gaan en binnen te schieten: 0-2. Daarna kwam Raalte meer in de buurt van het Hector-doel en maakte in blessuretijd nog de 1-2. De zege kwam echter niet meer in gevaar. De ploeg van trainer Mark Dijkstra is nu aardig weg uit de onderste regionen en is nu de nummer 9 in 4G met 17 punten uit 13 duels.

Gerelateerde berichten

  • Katera schiet Hector naar winst in Diepenveen4 november 2018 Katera schiet Hector naar winst in Diepenveen Hector boekte vandaag de tweede zege van het seizoen. In Diepenveen werd met 1-2 gewonnen tegen de plaatselijke VV. De jonge A-speler Arno Katera was de grote man aan Goorse zijde. Hij […]
  • Hector onderuit in en tegen Lettele14 oktober 2018 Hector onderuit in en tegen Lettele Hector verloor vanmiddag in en tegen Lettele met 3-1. De nederlaag kwam met name tot stand in de eerste tien minuten. De groen witten waren duidelijk nog niet in de wedstrijdmodus in die […]
  • Hector veilig na zege op DAVO5 mei 2019 Hector veilig na zege op DAVO Hector heeft zich vandaag veilig gespeeld en is dus vrij van eventuele degradatiestress. De uitwedstrijd tegen DAVO werd in Deventer met 1-3 gewonnen en daardoor is de ploeg van trainer […]
  • Hector nagenoeg veilig na zege in Haarle22 april 2019 Hector nagenoeg veilig na zege in Haarle Hector heeft vanmiddag uitstekende zaken gedaan in de vierde klasse G van het zondagamateurvoetbal. De ploeg van trainer Mark Dijkstra boekte een belangrijke 1-2 zege in en tegen Haarle […]
  • Hector wint in doelpuntenfestijn van Raalte30 september 2018 Hector wint in doelpuntenfestijn van Raalte De eerste overwinning voor Hector was zondagmiddag een feit. Op ‘t Doesgoor werd tegen Raalte met 7-4 gewonnen. De groen-witten kwamen daverend uit de startblokken. Het duurde tien minuten […]