Hector wint weer

Hector heeft wederom goede zaken gedaan in de vierde klasse G van het zondagamateurvoetbal. Na de puike 4-2 zege op Broekland werd vandaag in en tegen Raalte met 1-2 gewonnen. Een verdiende zege tegen de hekkensluiter van de ranglijst al was het spel minder sprankelend dan vorige week. Hector kwam in de eerste helft op voorsprong door een prachtige treffer van Unal Kel. Hij profiteerde van een slechte terugspeelbal en joeg de bal hard met links in de kruising. 0-1 was ook de ruststand.

In de tweede helft behielden de groen witten het overwicht en waren er een aantal goede kansen op de tweede treffer. Die viel uiteindelijk laat. Een lange bal van doelman Kolbe kwam terecht bij de jonge Arno Katera die de bal handig over de Raalter verdediging lepelde en zo Unal Kel in staat stelde om alleen op het doel af te gaan en binnen te schieten: 0-2. Daarna kwam Raalte meer in de buurt van het Hector-doel en maakte in blessuretijd nog de 1-2. De zege kwam echter niet meer in gevaar. De ploeg van trainer Mark Dijkstra is nu aardig weg uit de onderste regionen en is nu de nummer 9 in 4G met 17 punten uit 13 duels.