Informatieavond centrumontwikkeling

De gemeente is de laatste maanden samen met de ondernemersvereniging Goor Collectief druk bezig om de aantrekkingskracht van het centrum van Goor versterken. Hiertoe heeft adviesbureau DTNP onlangs de opdracht gekregen een integraal masterplan voor het centrum op te stellen. De eerste resultaten van het plan worden op 6 september aan de inwoners getoond. Dan heeft u ook de mogelijkheid om te schieten op de plannen.

100405_BigBand2

Gerelateerde berichten

  • Doemiddag bij ’t Kukelnest14 augustus 2014 Doemiddag bij ’t Kukelnest Op de laatste dag van de schoolvakantie opent kinderboerderij 't Kukelnest de deuren en het terrein aan de Goorse Lintelerweg voor een Doemiddag. Er zijn komende zondagmiddag allerlei […]
  • Vermissingen in Schoolfeestweekeinde (UPDATE)27 juni 2011 Vermissingen in Schoolfeestweekeinde (UPDATE) Dat er in het feestgedruis of op de kermis nog wel eens wat wordt verloren is ook in Goor duidelijk. De redactie kreeg enkele mails van verloren voorwerpen. Allereerst van de 11-jarige […]
  • Twenthe verliest van Witkampers5 februari 2019 Twenthe verliest van Witkampers Twenthe Goor heeft vanavond een oefenduel tegen derdeklasser Witkampers verloren. Op het eigen sportpark waren de bezoekers met 3-2 te sterk. Twenthe kwam twee keer op voorsprong, maar […]
  • Huubje…30 december 2012 Huubje… We hebben wat afgevoetbald op het pleintje in de Putterstraat. Het pleintje is er niet meer. Het aanpalende houten schoolgebouwtje is ook weg. In mijn herinnering waren we met een stuk of […]
  • 12 juni 2013 Wipneus steekt oude hit in nieuw jasje Zo'n 12,5 jaar na de eerste release van 'Koekeloer', de cult-classic van dj's Wipneus (de Goorse Edwin van 't Schip) en Pim uit 2001, is er nu 'Koekeloer 2013' waarmee het vermaarde dj-duo […]