Fototoestel verloren

In de omgeving van Goor is een fototoestel verloren. Het gaat om een Olympia SW 850. De vinder wordt verzocht contact op te nemen met
06-23975402 .

Gerelateerde berichten

  • Jas zoekgeraakt bij Johnys (update)10 december 2018 Jas zoekgeraakt bij Johnys (update) Bij Johnys is zaterdag een jas verwisseld of ontvreemd. Het gaat om een jas van het merk Bruno Banani. In één van de zakken zat ook een portemonnee. Heeft u per ongeluk de verkeerde jas […]
  • Sabrina zoekt haar sleutelbos24 april 2019 Sabrina zoekt haar sleutelbos Sabrina is haar sleutelbos, met daaraan 4 roze sleuteltjes, kwijtgeraakt. Kunt u Sabrina helpen haar sleutelbos weer in bezit te krijgen? Neem dan contact op met haar moeder, zij is te […]
  • Bril gevonden16 februari 2019 Bril gevonden Er is een bril gevonden met een zwart montuur van het merk Jack France. Het gaat waarschijnlijk om een kinderbril. De eigenaar kan contact opnemen met 0547-271222.
  • Etui met sleutels gezocht28 mei 2019 Etui met sleutels gezocht Erwin is op zoek naar zijn etui met daarin een aantal sleutels. Het etui is zwart van kleur en hij is deze verloren in de buurt van De Whee / Spechthorst. Heeft u deze gevonden, neem dan […]
  • Spiraalslot vermist24 april 2019 Spiraalslot vermist Monique is op zoek naar een zwart spiraalslot (zonder sleutel), deze is ze afgelopen vrijdag verloren, waarschijnlijk in de buurt van het centrum. De vinder kan contact opnemen met […]