Fototoestel verloren

In de omgeving van Goor is een fototoestel verloren. Het gaat om een Olympia SW 850. De vinder wordt verzocht contact op te nemen met
06-23975402 .

Gerelateerde berichten

  • Jas zoekgeraakt bij Johnys (update)10 december 2018 Jas zoekgeraakt bij Johnys (update) Bij Johnys is zaterdag een jas verwisseld of ontvreemd. Het gaat om een jas van het merk Bruno Banani. In één van de zakken zat ook een portemonnee. Heeft u per ongeluk de verkeerde jas […]
  • Bril gevonden16 februari 2019 Bril gevonden Er is een bril gevonden met een zwart montuur van het merk Jack France. Het gaat waarschijnlijk om een kinderbril. De eigenaar kan contact opnemen met 0547-271222.
  • Hondje Dommel vermist21 januari 2019 Hondje Dommel vermist Dommel is sinds gisteren vanaf de Stoevelaarsweg vermist. Dommel is een teefje van 1 jaar oud en heeft een zwarte vacht. Heeft u Dommel gezien, neem dan contact op met 06-16288822.
  • Wie heeft kater Boris gezien?29 augustus 2017 Wie heeft kater Boris gezien? Sinds vorige week is kater Boris vermist. Boris is vanaf zijn tijdelijke logeeradres in Enter vertrokken en voor het laatst gezien aan de Goorseweg. Het gaat om een blonde/licht oranje […]
  • Raymond Leferink 50 jaar3 maart 2019 Raymond Leferink 50 jaar Raymond (Mario) Leferink heeft de magische leeftijd van 50 jaar bereikt. Om dit niet ongemerkt voorbij te laten gaan heeft onze Mario allemaal pizza's gekregen. Namens alle Dingy's […]