Auto te water na botsing

Een vrouw is aan het einde van deze ochtend met haar auto te water geraakt na een fikse botsing op de N346 richting Delden. Op de kruising bij Van de Riet raakte de bestuurster van een personenauto daarbij gewond en moest worden overgebracht naar het ziekenhuis. De andere bestuurder kwam met de schrik vrij. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren wordt onderzocht. Naast de politie en twee ambulances was ook de brandweer ter plekke om assistentie te verlenen. (Foto’s: Hof van Twente Fotografie).

Gerelateerde berichten

  • Drie voertuigen betrokken bij ongeluk net buiten Goor22 mei 2019 Drie voertuigen betrokken bij ongeluk net buiten Goor Op de N346 in Ambt Delden net buiten Goor zijn vanmiddag een auto, bestelbus en een motorrijder in botsing gekomen. De bestelbus knalde achterop de auto, waarna een kettingreactie […]
  • Drie auto’s op elkaar bij Haaksbergerweg31 maart 2018 Drie auto’s op elkaar bij Haaksbergerweg Op de kruising Haaksbergerweg met de rondweg N346 in Goor zijn vanochtend drie auto's op elkaar gebotst. Niemand raakte gewond. Het verkeer, dat langs het ongeval werd geleid door de […]
  • Aanrijding tussen Goor en Diepenheim12 augustus 2022 Aanrijding tussen Goor en Diepenheim Op de Goorseweg tussen Goor en Diepenheim zijn gisteren twee auto's hard met elkaar in botsing gekomen beschadigd geraakt. Een Volkswagen die vanuit Goor kwam rijden zag een Tesla, die […]
  • Voetganger gewond na botsing met fietser6 februari 2022 Voetganger gewond na botsing met fietser Op het Weversplein is gisteravond rond 22:00 uur een voetganger ernstig gewond geraakt nadat hij in botsing kwam met een fietser. Dat gebeurde op de ingangsweg van het station richting […]
  • Lantaarnpalen N346 blijven wellicht toch staan8 november 2021 Lantaarnpalen N346 blijven wellicht toch staan De provincie Overijssel is toch bereid het verwijderen van de lantaarnpalen langs de N346 tussen Goor en Delden te heroverwegen. De lokale CDA-fractie en inwoners van de buurtschappen […]