Schoorsteenbrand in Kerkstraat

De Goorse brandweer is vanavond wederom uitgerukt voor een schoorsteenbrand, ditmaal bij een woning in de Kerkstraat. De brand was snel onder controle en met hulp van een hoogwerker wordt de schoorsteen schoongeveegd. Zaterdagavond werd de brandweer ook al gealarmeerd, toen betrof het een schoorsteenbrand aan de Kloosterlaan.

Foto’s: o.a. Hof van Twente Fotografie

Gerelateerde berichten

  • Schoorsteenbrand snel gedoofd23 november 2015 Schoorsteenbrand snel gedoofd Aan de kanaalweg net buiten Goor heeft vanavond een schoorsteenbrand gewoed in een vrijstaand huis. De brand ging gepaard met de nodige vonken en rookontwikkeling. De Goorse brandweer […]
  • Schoorsteenbrand aan de Kevelhamlaan4 december 2015 Schoorsteenbrand aan de Kevelhamlaan De Goorse brandweer werd vanavond gealarmeerd voor een schoorsteenbrand aan de Kevelhamlaan. De brand bleek bij aankomst reuze mee te vallen. Wel had de hoogwerker uit Rijssen moeite om […]
  • Schoorsteenbrand aan Oude Postweg12 december 2016 Schoorsteenbrand aan Oude Postweg De Goorse brandweer werd net na het middaguur gealarmeerd door een schoorsteenbrand aan de Oude Postweg net buiten de bebouwde kom van Goor. Er werden ook andere korpsen ingeschakeld omdat […]
  • Albatros bedankt brandweer11 december 2018 Albatros bedankt brandweer Kinderen van de basisschool Albatros hebben vandaag een dankbezoek gebracht aan de brandweer. De telgen wilden de spuitlieden in het zonnetje zetten voor hun nachtelijke werk op 22 […]
  • Brandweer uit Goor naar Markelo5 januari 2019 Brandweer uit Goor naar Markelo De brandweer uit Goor is vanmiddag uitgerukt voor een brand bij de buren uit Markelo. Bij afvalpunt De Hulpe ging een hoop met vuil in rook op. De brandweer uit Goor moest de brandweer […]