Schoorsteenbrand in Kerkstraat

De Goorse brandweer is vanavond wederom uitgerukt voor een schoorsteenbrand, ditmaal bij een woning in de Kerkstraat. De brand was snel onder controle en met hulp van een hoogwerker wordt de schoorsteen schoongeveegd. Zaterdagavond werd de brandweer ook al gealarmeerd, toen betrof het een schoorsteenbrand aan de Kloosterlaan.

Foto’s: o.a. Hof van Twente Fotografie

Gerelateerde berichten

  • Schoorsteenbrand in woning Hachreyse29 januari 2020 Schoorsteenbrand in woning Hachreyse De brandweer is vanavond uitgerukt voor een schoorsteenbrand in een woning aan de Hachreyse op 't Heeckeren in Goor. Met behulp van een hoogwerker is de schoorsteen geveegd. De brandweer […]
  • Schoorsteenbrand snel gedoofd23 november 2015 Schoorsteenbrand snel gedoofd Aan de kanaalweg net buiten Goor heeft vanavond een schoorsteenbrand gewoed in een vrijstaand huis. De brand ging gepaard met de nodige vonken en rookontwikkeling. De Goorse brandweer […]
  • Goorse brandweer rukt uit voor schoorsteenbrand Potdijk12 november 2019 Goorse brandweer rukt uit voor schoorsteenbrand Potdijk De Goorse brandweer is vanochtend uitgerukt na een melding van een brand aan de Markelose Potdijk. Daar woedde een felle schoorsteenbrand. De brand werd geblust samen met de collega's uit […]
  • Schoorsteenbrand aan de Kevelhamlaan4 december 2015 Schoorsteenbrand aan de Kevelhamlaan De Goorse brandweer werd vanavond gealarmeerd voor een schoorsteenbrand aan de Kevelhamlaan. De brand bleek bij aankomst reuze mee te vallen. Wel had de hoogwerker uit Rijssen moeite om […]
  • Schoorsteenbrand aan Oude Postweg12 december 2016 Schoorsteenbrand aan Oude Postweg De Goorse brandweer werd net na het middaguur gealarmeerd door een schoorsteenbrand aan de Oude Postweg net buiten de bebouwde kom van Goor. Er werden ook andere korpsen ingeschakeld omdat […]