Suc6kappers in actie voor goede doel

Dit jaar is Suc6kappers Hair & Beauty in Goor een Official Hair Heroes Member Salon. Om die reden doet de Goorse salon nu acht weken lang mee aan de Hair Heroes Nationale Salonactie 2011. In deze periode wil Suc6kappers geld inzamelen voor de meisjes die gedwongen in de prostitutie zitten in Zuidoost-Azië. Een deel van de inkomsten schenkt Suc6kappers aan het goede doel.

Gerelateerde berichten

  • RPC Goor gaat dicht10 maart 2010 RPC Goor gaat dicht De Goorse vestiging van de RPC Packaging Group sluit haar deuren. Hierdoor komen 50 van de 113 werknemers, waaronder veel Gorenaren, op straat te staan. 40 werknemers worden ondergebracht […]
  • Levende kerststal terug in centrum11 november 2010 Levende kerststal terug in centrum Er komt in aanloop naar het komende kerstfeest weer een levende kerststal in het centrum van Goor. De Goorse Baptistengemeente 'De Ark' zal de organisatie en uitvoering op zich nemen […]
  • De Goorse ‘Kate en William’29 april 2011 De Goorse ‘Kate en William’   Op de dag dat de hele wereld de ogen gericht heeft op Londen waar Prins William en zijn Kate Middleton elkaar het ja-woord gaven, had Goor zijn eigen Koninklijke huwelijk. Op de […]
  • Scooterrijder onder invloed21 augustus 2011 Scooterrijder onder invloed De politie heeft vannacht op de Markeloseweg in Goor een man uit Enter aangehouden. Deze reed net voor tweeën op zijn scooter en werd aan een ademanalyse onderworpen. Die wees een […]
  • Kinderkamp binnen een mum van tijd vol19 juni 2015 Kinderkamp binnen een mum van tijd vol Dat het Goorse Kinderkamp een groot succes is, bleek ook donderdag. Binnen korte tijd waren er een groot aantal inschrijvingen. Voorafgaand aan- en tijdens de aanmeldingsmiddag bij café De […]