Inloopochtenden bij dagvoorziening Binnenhof

Dagvoorziening Binnenhof in De Stoevelaar gaat op elke eerste maandag van de maand gratis inloopochtenden houden. Iedereen kan dan vrijblijvend een kijkje komen nemen en een kopje koffie komen drinken. De dagvoorziening is er voor ouderen die nog zelfstandig wonen, maar ondersteuning kunnen gebruiken bij invulling van de dag. De inloopochtenden beginnen om 10:00 uur en de eerstvolgende inloopochtend is op maandag 4 maart. Meer informatie via telefoonnummer 0547-386771 of via e-mail.

Gerelateerde berichten

  • Inloopochtenden Dagvoorziening Binnenhof26 augustus 2019 Inloopochtenden Dagvoorziening Binnenhof Dagvoorziening Binnenhof in woonzorgcentrum De Stoevelaar zet elke eerste maandag van de maand zijn deuren open. Mensen kunnen dan vrijblijvend een kijkje komen nemen en koffie komen […]
  • Stoevelaar maakt plaats voor nieuwe gebouwen16 oktober 2019 Stoevelaar maakt plaats voor nieuwe gebouwen Het was decennia lang een gezichtsbepalende flat bij de binnenkomst van Goor vanaf de richting Markelo maar dat gaat veranderen want De Stoevelaar wordt nieuw gebouwd. Ook de rest van het […]
  • De Binnenhof nodigt ouderen uit voor activiteiten5 september 2018 De Binnenhof nodigt ouderen uit voor activiteiten Dagvoorziening De Binnenhof wil maar wat graag hun steentje bijdragen aan het dagelijkse leven van de ouderen in de Hof. Zo bieden zij een vertrouwde plek aan ouderen die nog zelfstandig […]
  • Gezonde inloopochtend ’t Doesgoor14 oktober 2015 Gezonde inloopochtend ’t Doesgoor Er is komende dinsdag, de 20e oktober, weer een zogenoemde Gezonde inloopochtend bij Wijkvoorziening ’t Doesgoor. Vanaf 09.00 uur is voor een ieder een gezond ontbijt. Daarna zal Esther […]
  • Ouderen op pad met leerlingen5 juni 2019 Ouderen op pad met leerlingen Deelnemers van Dagvoorziening ‘Binnenhof’ hebben genoten van een ochtend samen zijn met leerlingen van de Waerdenborch.  Ieder jaar vindt er een uitwisseling plaats met leerlingen […]