Bingo in het Proathuus

In het Proathuus, dat ter ziele gaat, wordt woensdag een bingo georganiseerd. Via Hofjongeren@nullgmail.com kun je je aanmelden. De kosten zijn drie euro per persoon.  De aanvang is om 19.30 uur. De koffie is gratis.

Gerelateerde berichten

  • Thema-avond bij ’t Proathuus15 oktober 2018 Thema-avond bij ’t Proathuus Rondom het thema 'Waarom besta ik?' wordt bij 't Proathuus in Goor een thema-avond georganiseerd. Tijdens de avond kunnen mensen die wel eens nadenken over deze vraag gesproken over hoe […]
  • Gratis kerstbuffetten voor minima18 december 2019 Gratis kerstbuffetten voor minima Doors Wide Open organiseert ook dit jaar weer een buffet rondom kerst voor gezinnen die het financieel moeilijk hebben en eenzame ouderen uit Twente. De buffetten worden gegeven in […]
  • Proathuus ter ziele7 februari 2019 Proathuus ter ziele Het Proathuus sluit haar deuren. De sociale ontmoetingsplek in het stadshart van Goor kan om budgettaire redenen niet langer open zijn voor de consumenten. Na het ter ziele gaan van de […]
  • Duurzaamheidsquiz en Bingo in de Bebsel8 februari 2018 Duurzaamheidsquiz en Bingo in de Bebsel In de Bebsel wordt komende dinsdag een Duurzaamheidsquiz en Bingo gespeeld. Het initiatief komt van de energiewerkgroep die aan de slag is met energiebesparing in een aantal straten in […]
  • Bingo voor ouderen8 oktober 2019 Bingo voor ouderen Komende donderdag 10 oktober is er in de Ouderen Sociëteit Goor weer een Bingo-middag. Die wordt iedere 2e donderdag van de maand georganiseerd en begint om 14:00 uur. Iedereen is welkom […]