Sportfestijn schot in de roos

Het nieuwe Goorse Sportfestijn voor kinderen in sporthal De Mossendam bleek de afgelopen twee dagen een schot in de roos. De activiteiten werden georganiseerd door het Sportteam van Wijkvoorziening ’t Doesgoor en dan met name de ROC-stagiaires Ramon Voortman en Tim Bannink. Maar liefst 350 kinderen vermaakten zich op- en met de diverse luchtkussens zoals een stormbaan, luchtkasteel, boardingveld en een gigantisch dartbord van 4 meter hoog. Er waren ook gigantische lego blokstenen voor de kinderen die hun eigen kasteel wilden bouwen. Daarnaast waren er clinics van KV Phenix, Dynamiek Handbal en Volleybal, VV Twenthe, de FC Twente Kids club, Tatujin Dojo Goor, TV de Mossendam en SV Hector. Het is de bedoeling om van het Sportfestijn een terugkerend evenement in de Krokusvakantie te maken. Voor de Goorse jeugd is het volgende evenement van het sportteam van ’t Doesgoor is de Obstacle Run die voor 27 maart op de rol staat.

Gerelateerde berichten

  • Sport en Speldag in sporthal De Mossendam14 oktober 2021 Sport en Speldag in sporthal De Mossendam Komende woensdag, 20 oktober, organiseert het sportteam van Wijkvoorziening ’t Doesgoor een Sport en Speldag in sporthal De Mossendam. Daar worden diverse luchtkussens opgeblazen zoals […]
  • Sportcarrousel op Schoolfeestplein12 oktober 2021 Sportcarrousel op Schoolfeestplein De sportcarrousel Hof van Twente is in het leven geroepen om passend sporten voor iedereen, met en zonder een (verstandelijke) beperking, mogelijk te maken. In Goor wordt deze op zaterdag […]
  • Badmintoncursus bij BC Union27 september 2021 Badmintoncursus bij BC Union Samen met de landelijke badmintonbond houdt het Goorse BC Union een actie om mensen te leren badmintonnen. Vanaf maandag 4 oktober is het mogelijk om voor €25 een 10-daagse cursus volgen. […]
  • Beweegpark Doesgoor geopend23 september 2021 Beweegpark Doesgoor geopend Het nieuwe beweegpark op sportpark 't Doesgoor is gisteren officieel geopend door de bekende tv-gymnaste Olga Commandeur. Het beweegpark is er om ouderen meer te laten bewegen. Ook […]
  • Tai Chi bij Wijkvoorziening ’t Doesgoor4 september 2021 Tai Chi bij Wijkvoorziening ’t Doesgoor Op de vrijdagochtend wordt op ‘t Doesgoor Tai Chi gegeven. Dat is een uit China afkomstige combinatie van lichaamsbeweging en ontspanning waarbij de gedachten tot rust komen. Het heeft, […]