Sportfestijn schot in de roos

Het nieuwe Goorse Sportfestijn voor kinderen in sporthal De Mossendam bleek de afgelopen twee dagen een schot in de roos. De activiteiten werden georganiseerd door het Sportteam van Wijkvoorziening ’t Doesgoor en dan met name de ROC-stagiaires Ramon Voortman en Tim Bannink. Maar liefst 350 kinderen vermaakten zich op- en met de diverse luchtkussens zoals een stormbaan, luchtkasteel, boardingveld en een gigantisch dartbord van 4 meter hoog. Er waren ook gigantische lego blokstenen voor de kinderen die hun eigen kasteel wilden bouwen. Daarnaast waren er clinics van KV Phenix, Dynamiek Handbal en Volleybal, VV Twenthe, de FC Twente Kids club, Tatujin Dojo Goor, TV de Mossendam en SV Hector. Het is de bedoeling om van het Sportfestijn een terugkerend evenement in de Krokusvakantie te maken. Voor de Goorse jeugd is het volgende evenement van het sportteam van ‘t Doesgoor is de Obstacle Run die voor 27 maart op de rol staat.