Marie Wolters vijftig jaar

Het is al een week geleden, maar het feest dreunt nog altijd na. En ook de buurt wil haar nog even extra in het zonnetje zetten. Marie Wolters is namelijk vijftig jaar geworden. En dat werd op De Whee kracht bijgezet met een feestelijk tintje rondom haar woning.

Gerelateerde berichten

  • Ergernis rondom oud-papier-hysterie11 mei 2020 Ergernis rondom oud-papier-hysterie Het is een doorn in het oog van veel buurtbewoners. De hysterie en de brutaliteit rondom de inzameling van het oud-papier aan de Van Kollaan. Bij de containers ontstond afgelopen dagen […]
  • Bijzonder huwelijksaanzoek bij Texelse vuurtoren24 augustus 2017 Bijzonder huwelijksaanzoek bij Texelse vuurtoren Goorse romantiek op het waddeneiland Texel. Daar vroeg Antonio Klarenbeek op bijzondere wijze zijn geliefde Anne Marie Visser ten huwelijk. Hij deed dat bij de beroemde vuurtoren in […]
  • Albert Keuzink ziet Abraham1 april 2020 Albert Keuzink ziet Abraham Het is geen grap op deze eerste april. Albert Keuzink viert vandaag zijn 50e verjaardag en dat feestje moet vanwege de Corona-crisis heel bescheiden gevierd worden. Dat gebeurt dus […]
  • Smit steekt collegae hart onder de riem27 maart 2020 Smit steekt collegae hart onder de riem De Corona-crisis treft eenieder en dat inspireerde de Goorse fysiotherapeut Arthur Smit tot onderstaande hartenkreet voor alle collega‚Äôs werkzaam in de frontlinie van de zorg, de […]
  • Oaverleavingspakket voor Rellieleden10 mei 2020 Oaverleavingspakket voor Rellieleden Het is een figuurlijk doekje voor het bloeden nu er geen Schoolfeest gevierd kan worden dit jaar, maar het is door de leden van de Goorse Biertent Rellie wel als uiterst attent ervaren. […]