Marie Wolters vijftig jaar

Het is al een week geleden, maar het feest dreunt nog altijd na. En ook de buurt wil haar nog even extra in het zonnetje zetten. Marie Wolters is namelijk vijftig jaar geworden. En dat werd op De Whee kracht bijgezet met een feestelijk tintje rondom haar woning.

Gerelateerde berichten

  • Bijzonder huwelijksaanzoek bij Texelse vuurtoren24 augustus 2017 Bijzonder huwelijksaanzoek bij Texelse vuurtoren Goorse romantiek op het waddeneiland Texel. Daar vroeg Antonio Klarenbeek op bijzondere wijze zijn geliefde Anne Marie Visser ten huwelijk. Hij deed dat bij de beroemde vuurtoren in […]
  • snuffie20 april 2012 Poes Snuffie al enkele dagen vermist GĂ©rardine Korteweg Maris is als sinds maandag haar poes kwijt. Ze is bijna 1 jaar oud en heet Snuffie. Het is het zusje van de poes op onderstaande foto. Snuffie lijkt erg op haar zusje […]
  • Sarah voor Renate Roescher10 juni 2019 Sarah voor Renate Roescher Feest dit Pinksterweekend bij de familie Roescher. Renate zag namelijk afgelopen week Sarah. En deze mijlpaal heeft ze groots gevierd met familie en vrienden.
  • Portemonnee verloren op Weversplein9 mei 2019 Portemonnee verloren op Weversplein Jamie Deegens is gisteren (woensdag 8 mei) haar portemonnee verloren. Dit gebeurd tussen 17:00 uur en 17:30 uur. Er zat geen geld in maar wel een aantal pasjes en een rijbewijs. Het moge […]
  • Brenda en Henk 25 jaar getrouwd19 juni 2019 Brenda en Henk 25 jaar getrouwd Afgelopen maandag (16 juni) was het precies 25 jaar geleden dat Brenda en Henk Huisken in het huwelijksbootje stapten. De tuin is versierd, maar het feestje komt later. Er is in ieder […]