Marie Wolters vijftig jaar

Het is al een week geleden, maar het feest dreunt nog altijd na. En ook de buurt wil haar nog even extra in het zonnetje zetten. Marie Wolters is namelijk vijftig jaar geworden. En dat werd op De Whee kracht bijgezet met een feestelijk tintje rondom haar woning.

Gerelateerde berichten

  • Bijzonder huwelijksaanzoek bij Texelse vuurtoren24 augustus 2017 Bijzonder huwelijksaanzoek bij Texelse vuurtoren Goorse romantiek op het waddeneiland Texel. Daar vroeg Antonio Klarenbeek op bijzondere wijze zijn geliefde Anne Marie Visser ten huwelijk. Hij deed dat bij de beroemde vuurtoren in […]
  • snuffie20 april 2012 Poes Snuffie al enkele dagen vermist GĂ©rardine Korteweg Maris is als sinds maandag haar poes kwijt. Ze is bijna 1 jaar oud en heet Snuffie. Het is het zusje van de poes op onderstaande foto. Snuffie lijkt erg op haar zusje […]
  • Musical Waerdenborch in De Reggehof8 april 2019 Musical Waerdenborch in De Reggehof De leerlingen van de talentstroom Kunst & Cultuur van de Waerdenborch in Goor maken zich op voor de grote dag. In de Reggehof verschijnen zij morgen en woensdag ten tonele voor de […]
  • ‘Dagobert’ Roetgerink 50 jaar19 januari 2019 ‘Dagobert’ Roetgerink 50 jaar De Goorse aannemer en projectontwikkelaar Martin Roetgerink viert vandaag zijn 50e verjaardag en dat gaat niet onopgemerkt voorbij. Waar gisteren zijn vrienden van de Partygangsters al de […]
  • Na veel woorden is Harold een halve eeuw oud6 mei 2017 Na veel woorden is Harold een halve eeuw oud Het is feest op de Hogenkamp. Daar viert namelijk Harold Spenkelink zijn 50e verjaardag. De voetbal- en wielerliefhebber werd uiteraard gefeteerd de nodige Abrahams en 'vleiende' teksten. […]