Update: Nieuw baseballjacket gezocht

Deze mail kregen we van een bezoeker in lichte nood. Heeft u de jas gezien, meldt u dan snel. “Onze zoon van 10 jaar heeft afgelopen maandag rond het middaguur zijn baseballjack vergeten tijdens het spelen. Hij heeft bij het speeltuintje bij de Hogenkamp/Laarstraat gespeeld. Nu is hij erg van streek want hij heeft dit jack een week geleden in de vakantie gekocht van zijn eigen vakantiegeld. Misschien heeft iemand zijn jack gevonden en wellicht meegenomen. Mocht U iets weten kunt u contact opnemen met de familie Meijer.” Het jack is donkerblauw met gebroken wit, maat S/M.

Update: De familie Meijer heeft het jack weer terug.

baseball

Gerelateerde berichten

  • Update: Jassen verwisseld bij De Ster27 november 2011 Update: Jassen verwisseld bij De Ster Jari Veling is vrijdagavond zijn jas kwijtgeraakt bij De Ster in Goor. Waarschijnlijk is zijn jas verwisseld met een bijna identieke jas. Het gaat om een zwarte jas van het merk Jack & […]
  • Jas verdwenen bij café Het Centrum (Update)15 december 2013 Jas verdwenen bij café Het Centrum (Update) Michel greep zaterdagavond mis bij café Het Centrum toen hij zijn pas gekochte jas wilde ophalen. Het gaat om een donkerblauwe winterjas met capuchon van het merk Jack & Jones. Michel […]
  • Blauwe jas vermist bij AV Goor (Update)21 februari 2013 Blauwe jas vermist bij AV Goor (Update) In de categorie vermiste artikelen vandaag een jas. “Gisteravond ben ik een blauw jack verloren op weg naar het sportterrein van AV Goor. Hebt u wat gezien in de buurt van sportpark De […]
  • Jan Oolbekking is 50 jaar28 juni 2011 Jan Oolbekking is 50 jaar Maandag werd Jan Oolbekking 50 jaar en hij had gehoopt dat alles onder feestgedruis van Schoolfeest het niet opgemerkt zou worden. Helaas voor Jan gaat zoiets niet onopgemerkt voorbij voor […]
  • Frank Meijer nu ook bij de club van 5012 januari 2014 Frank Meijer nu ook bij de club van 50 Feest voor Frank Meijer. De Gorenaar viert vandaag zijn vijftigste verjaardag. Frank was als middenstander al een bekend gezicht in ’t Twentse Haagje. De laatste jaren ook door zijn […]