Monique Kappert 50 in de sneeuw

Feest in de Oostenrijkse sneeuw deze week voor een groot aantal Gorenaren maar in het bijzonder voor Monique Kappert. Zij ontmoette daar Sarah en dat mag natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. Monique is een bezige, muzikale, bij die zich inzet voor vele zaken waaronder de jubilerende Goorse muziektrots Apollo. Daarnaast ‘dealt’ deze hardwerkende vrouw ook nog eens in pillen, aldus de schimmige tekst op het spandoek dat, samen met de Schoolfeestvlag, op het vakantie-adres werd opgehangen. Hoe dan ook: Namens alle vrienden, familie en bekenden: Van harte Monique en op naar de volgende 50!


Gerelateerde berichten

  • Monique ook bij de club van 506 november 2020 Monique ook bij de club van 50 Een groots spektakel werd gisteravond opgetuigd om er om middernacht nog even een 'Corona-proof' feestje van te maken in de Herman Heijermanstraat. En daar is alle reden voor want de […]
  • Hanny Hammer: Kerst-Sarah van de Schoolstraat26 december 2020 Hanny Hammer: Kerst-Sarah van de Schoolstraat Ondanks Corona toch een onvergetelijke 2e Kerstdag voor Hanny Hammer. Zij ziet op deze dag Sarah en dat mag iedereen weten. Haar man Martin, de familie en de buren zijn op Kerstmiddag al […]
  • Marian Spenkelink ziet Sarah13 juli 2019 Marian Spenkelink ziet Sarah Marian Spenkelink is bijna Sarah. De voormalig 'Deepse' wordt komende dinsdag 50 jaar en dat wordt vanavond groots gevierd met een feest bij Bergzicht. De goedlachse Marian, die immer […]
  • Sarah Jolanda bij de club van 5031 oktober 2020 Sarah Jolanda bij de club van 50 Ze is klein van stuk maar 'groots met het mondje' staat op één van de vele spandoeken te lezen voor de woning van Jolanda Elbert op de Mulderskamp. De blonde Goorse van Needse komaf viert […]
  • Netty ‘van de Westerhaar’ is 50 jaar.19 augustus 2019 Netty ‘van de Westerhaar’ is 50 jaar. Feest in de Rozenstraat vandaag. Netty Kimmels viert haar 50e verjaardag en dat mag natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. Daarom kwamen gisteravond de nodige vrienden en bekenden om […]