Monique Kappert 50 in de sneeuw

Feest in de Oostenrijkse sneeuw deze week voor een groot aantal Gorenaren maar in het bijzonder voor Monique Kappert. Zij ontmoette daar Sarah en dat mag natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. Monique is een bezige, muzikale, bij die zich inzet voor vele zaken waaronder de jubilerende Goorse muziektrots Apollo. Daarnaast ‘dealt’ deze hardwerkende vrouw ook nog eens in pillen, aldus de schimmige tekst op het spandoek dat, samen met de Schoolfeestvlag, op het vakantie-adres werd opgehangen. Hoe dan ook: Namens alle vrienden, familie en bekenden: Van harte Monique en op naar de volgende 50!


Gerelateerde berichten

  • Annet van den Burg ziet vijftig Sarah’s20 oktober 2014 Annet van den Burg ziet vijftig Sarah’s Annet van den Burg viert vandaag haar vijftigste verjaardag. De geboren Markelose, die al snel in aanraking kwam met Goor, werd door familie en vrienden gisteren verrast door 49 kleine […]
  • Actieve Irma Gelen ziet Sarah23 maart 2016 Actieve Irma Gelen ziet Sarah Irma Gelen ziet vandaag Sarah. De nog steeds zeer actieve bezige bij werd gisteravond door vele familieleden, vrienden, buurtbewoners en collega's verrast met de nodige poppen en treffende […]
  • Hector-coryfee is wars van Abraham…11 april 2015 Hector-coryfee is wars van Abraham… Hij was een plaag voor vele defensies als buitenspeler van het succesvolle sv Hector in de jaren '90. Rene Heideman viert vandaag zijn 50e verjaardag en zijn oud ploeggenoten van de […]
  • Jacqueline Groothengel nu ook bij de Sarah’s21 maart 2017 Jacqueline Groothengel nu ook bij de Sarah’s Ze is een kasteleinsdochter met het hart op de tong en volgens haar vrienden en familie vaak ook onbehouwen in haar uitspraken. 'Never a dull moment' met Jacqueline Groothengel die […]
  • Samantha van de Buurman een kwart eeuw oud16 november 2015 Samantha van de Buurman een kwart eeuw oud Wie het Goorse centrum van de westkant binnenkomt, kan er niet omheen. De spandoeken en versieringen bij cafĂ© De Buurman zeggen genoeg. Vandaag, maandag de 16e, wordt groots gevierd dat […]