Swingende Sarah voor Inge Markerink

Feest vooraf aan het Hachreyse tijdens het mooi maken, swinging Inge viert haar 50ste verjaardag. Daar mag een borrel op worden gedronken, want Inge is dé alleskunner pur sang. Bij Apollo een bekend gezicht, maar tegenwoordig ook bij De Hofbloazers. Iemand begeleiden naar VWO-niveau? Inge draait haar hand er niet voor om. Dat wil zeggen…als ze niet in haar hangmat op een Afrikaans strandje verblijft. Inge wordt een fijne, en vooral swingende, verjaardag gewenst namens de familie, vrienden, buren en Apollo.

Gerelateerde berichten

  • Sarah voor Lenie Averdijk14 juni 2011 Sarah voor Lenie Averdijk Lenie  Averdijk heeft zich sinds 12 juli 2011 aangesloten in de rij van eeuwige Sarah’s. De familie Averdijk wil haar dan ook hartelijk feliciteren met dit heugelijke feit en zij wensen […]
  • Monique Kappert 50 in de sneeuw21 februari 2019 Monique Kappert 50 in de sneeuw Feest in de Oostenrijkse sneeuw deze week voor een groot aantal Gorenaren maar in het bijzonder voor Monique Kappert. Zij ontmoette daar Sarah en dat mag natuurlijk niet onopgemerkt […]
  • Desi Tieman vijftig jaar12 juni 2017 Desi Tieman vijftig jaar Een Sarah voor Desi Tieman. De Goorse is vijftig geworden en dat mag niet onvermeld blijven. Ze werd verrast met een spandoek door haar familie, die haar via deze weg ook digitaal in het […]
  • Willeke Pijfers ziet Sarah1 december 2015 Willeke Pijfers ziet Sarah Een grote Sarah vormt vandaag de sierlijke toegangspoort van 't Twentse Haagje. Willeke Pijfers is 50 en dat mag Goor weten. De sympathieke brunette geniet in Goor en omgeving bekendheid […]
  • Tuin vol Sarah`s en spandoeken voor Diana Leferink4 april 2019 Tuin vol Sarah`s en spandoeken voor Diana Leferink Diana Leferink is gisteren 50 jaar geworden en dat was te zien ook. De familie en vrienden rukten massaal uit om haar tuin om de toveren ter ere van deze mijlpaal. Ook de familie uit […]