Swingende Sarah voor Inge Markerink

Feest vooraf aan het Hachreyse tijdens het mooi maken, swinging Inge viert haar 50ste verjaardag. Daar mag een borrel op worden gedronken, want Inge is dé alleskunner pur sang. Bij Apollo een bekend gezicht, maar tegenwoordig ook bij De Hofbloazers. Iemand begeleiden naar VWO-niveau? Inge draait haar hand er niet voor om. Dat wil zeggen…als ze niet in haar hangmat op een Afrikaans strandje verblijft. Inge wordt een fijne, en vooral swingende, verjaardag gewenst namens de familie, vrienden, buren en Apollo.

Gerelateerde berichten

  • Monique Kappert 50 in de sneeuw21 februari 2019 Monique Kappert 50 in de sneeuw Feest in de Oostenrijkse sneeuw deze week voor een groot aantal Gorenaren maar in het bijzonder voor Monique Kappert. Zij ontmoette daar Sarah en dat mag natuurlijk niet onopgemerkt […]
  • Sarah voor Lenie Averdijk14 juni 2011 Sarah voor Lenie Averdijk Lenie  Averdijk heeft zich sinds 12 juli 2011 aangesloten in de rij van eeuwige Sarah’s. De familie Averdijk wil haar dan ook hartelijk feliciteren met dit heugelijke feit en zij wensen […]
  • Desi Tieman vijftig jaar12 juni 2017 Desi Tieman vijftig jaar Een Sarah voor Desi Tieman. De Goorse is vijftig geworden en dat mag niet onvermeld blijven. Ze werd verrast met een spandoek door haar familie, die haar via deze weg ook digitaal in het […]
  • Willeke Pijfers ziet Sarah1 december 2015 Willeke Pijfers ziet Sarah Een grote Sarah vormt vandaag de sierlijke toegangspoort van 't Twentse Haagje. Willeke Pijfers is 50 en dat mag Goor weten. De sympathieke brunette geniet in Goor en omgeving bekendheid […]
  • Sarah vandaag voor Anita Spaay6 maart 2014 Sarah vandaag voor Anita Spaay Zelf houdt ze het graag op 38 jaar, maar er is ook voor Anita Spaay geen ontkomen aan. Vandaag wordt ze 50 jaar en de familie vindt dat dit gevierd mag worden. Onder het motto "op naar de […]