Kater Storm vermist vanaf Meerdam

Kater Storm is sinds zondagavond vermist. Bijzonder kenmerk is het donkere vlekje bij zijn rechteroog en hij is gechipt. Indien u hem heeft gezien graag een telefoontje naar 06 – 81205354 of 06 -81331533.

Gerelateerde berichten

  • Na veel woorden is Harold een halve eeuw oud6 mei 2017 Na veel woorden is Harold een halve eeuw oud Het is feest op de Hogenkamp. Daar viert namelijk Harold Spenkelink zijn 50e verjaardag. De voetbal- en wielerliefhebber werd uiteraard gefeteerd de nodige Abrahams en 'vleiende' teksten. […]
  • Vuurdoop vitaliteitsmarkt ’t Doesgoor4 januari 2017 Vuurdoop vitaliteitsmarkt ’t Doesgoor Wijkvoorziening ’t Doesgoor luidt het nieuwe jaar op 14 januari in met een vitaliteitsmarkt. In andere gemeenten blijkt deze markt een groot succes en dit jaar wordt het voor de […]
  • jb kees dijksen vut28 februari 2013 Kees Dijksen vandaag met de VUT Na bijna 45 jaar trouwe dienst bij autobedrijf Noordegraaf in Goor vindt Kees het welletjes, daarom gaat hij vandaag met vroeg-pensioen. Kees kwam als 16 jarig jongetje vanuit Texel naar […]
  • Joran Krabbenbos ziet halve Abraham8 december 2012 Joran Krabbenbos ziet halve Abraham Vandaag viert Joran zijn 25e verjaardag. Het bereiken van deze mijlpaal was voor zijn vrienden reden om eens in het fotoarchief te duiken, zo kwamen zij er achter dat Joran niet altijd de […]
  • jb_poes_dickie bekka21 december 2012 Poes Dickie vermist op De Whee Sinds donderdagochtend is poes Dickie vermist. Hij is een half jaar oud en heeft een grijs met witte vacht. Dickie is het laatst gezien in de buurt van de Wielewaalstraat / Da […]