Goorse miljoenenjacht 3 maart op tv

De uitzending van Miljoenenjacht met een vak uitverkoren Gorenaren is op zondag 3 maart. Vijftig inwoners van Goor uit het postcodegebied 7471 zijn enkele weken geleden uitgekozen om in de studio te jagen op de miljoenen in de door Linda de Mol gepresenteerde uitzending. Er zijn naast de Goorse delegatie nog negen andere vakken met mensen uit wijken elders in het land. Eén van de in totaal 500 aanwezigen maakt kans de studio als miljonair te verlaten. Diegene die de finale haalt mag het zogenoemde ‘Gouden Koffer Spel’ spelen. Door koffers te openen, maakt de finalist kans op een geldbedrag dat kan oplopen tot vijf miljoen euro. De uitzending van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ met daarin de inwoners van Goor is op zondag 3 maart van 20.00 uur tot 21.30 uur te zien bij RTL 4.

Fotocredits: RTL

Gerelateerde berichten

  • Vijftig Gorenaren naar Miljoenenjacht20 januari 2019 Vijftig Gorenaren naar Miljoenenjacht Er gaan op vrijdag 1 maart aanstaande 50 Gorenaren naar de opnames van Postcodeloterij Miljoenenjacht in de Media-Arena in Amstgerdam. Er zijn binnen de postcode 7471 50 adressen […]
  • Goorse Nadieh wil de Postcodekoffers openen…19 augustus 2017 Goorse Nadieh wil de Postcodekoffers openen… Ze zijn de sleutel tot veel vreugde of grote teleurstelling. De dames die tijdens het tv-programma Miljoenenjacht de bekende koffers openen met daarin hele grote maar ook kleine bedragen. […]
  • 500 euro voor Goorse deelnemers Miljoenenjacht3 maart 2019 500 euro voor Goorse deelnemers Miljoenenjacht We zijn geen miljonair rijker in ons Twentse Haagje. Maar met tientallen enthousiaste plaatsgenoten in de studio van de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht is vandaag wel een treffend […]
  • Anouk Schottink schittert in The Talent Project op RTL44 september 2018 Anouk Schottink schittert in The Talent Project op RTL4 Anouk Schottink is een van de deelnemers aan de nieuwe RTL-4 show The Talent Project, die dit najaar op de vrijdgavonden te zien zal zijn. De in Enter woonachtige zangeres is in Goor […]
  • Met de bus naar Miljoenenjacht6 februari 2019 Met de bus naar Miljoenenjacht Het moet een uitstapje worden met veel gezelligheid en hopelijk met een prachtige jackpot. De tocht van 50 mensen uit Goor richting het programma Miljoenenjacht. Op vrijdag 1 maart zijn […]