GFC in hofderby tegen koploper Markelo

Voor GFC staat morgen het duel met de huidige koploper in de vierde klasse G, Sportclub Markelo op de rol. Deze wedstrijd werd in december afgelast. GFC kan, na de klinkende 5-0 zege van vorige week, weer beschikken over doelman Dennis Vorkink die vorige week geschorst was. Voorafgaand aan het duel aan de Endemansdijk net buiten Markelo is er een voorwedstrijd tussen de pupillen van Markelo jo9-1 en GFC jo9-1. Ook is er muzikale omlijsting voor- en na de Hofderby.

Hector speelt thuis tegen de nummer drie van de ranglijst: V.V. Holten. De ploeg van trainer Mark Dijkstra behaalde zeven punten uit de laatste drie duels en is dus goed uit de winterstop gekomen. Holten kwam tot twee zeges en een nederlaag in de drie wedstrijden na de winterpauze. In de derde klasse A een belangrijk duel voor vv Twenthe dat DSVD ontvangt. De ploeg uit Deurningen is middenmoter met 17 uit 13 en dat 2 punten meer dan Twenthe dat een wedstrijd meer gespeeld heeft. Trainer Hans Dirksen kan morgen niet beschikken over de geschorsten Guus Lummen en Elmar Gierveld. De tussenstanden van de duels van de Goorse clubs zijn morgen te volgen via deze site.

Gerelateerde berichten

  • GFC in Hofderby, Twenthe treft concurrent6 april 2019 GFC in Hofderby, Twenthe treft concurrent Het zou nog zomaar een prachtig seizoen kunnen worden voor GFC. De ploeg van trainer Romano Lammertink is na de winterpauze uitstekend op dreef. De 9e plek op de ranglijst is daarbij […]
  • Hector in vorm in Hofderby tegen Markelo16 maart 2019 Hector in vorm in Hofderby tegen Markelo Een uiterst interessante pot voetbal morgen op 't Doesgoor waar SV Hector het thuis opneemt tegen Sportclub Markelo. De ploeg van trainer Mark Dijkstra kent een uitstekende reeks met 13 […]
  • Hector naar koploper voor Hofderby23 november 2019 Hector naar koploper voor Hofderby De eerste teams van de Goorse voetbalclubs kunnen alle drie de borst nat maken want er staan interessante duels op het programma. Allereerst speelt GFC vanmiddag thuis de topper tegen […]
  • Twenthe niet opgewassen tegen Markelo6 oktober 2019 Twenthe niet opgewassen tegen Markelo Twenthe kent tot op heden een moeizaam seizoen. De ploeg van trainer Hans Dirksen, die vorig jaar degradeerde uit de derde klasse, kwam nog niet tot winst in de vierde klasse en ging ook […]
  • Hector voor Hofderby naar Markelo27 oktober 2018 Hector voor Hofderby naar Markelo In de vierde klasse G van het zondagamateurvoetbal staat morgen de eerste Hofderby van dit seizoen op het programma. Hector gaat op bezoek bij Sportclub Markelo dat de competitie […]