Lezing sportvoeding ten behoeve van Duchenne Heroes

In het pand van Hoftrends Mannen vindt donderdag 28 februari (aanvang 20.00 uur) een lezing over sportvoeding plaats. Deze avond is interessant voor eenieder die meer wil weten over voeding en hoe je jezelf het beste kunt voorbereiden op een duursport prestatie. Sportvoedingsdeskundige Henk-Jan Koershuis van SportvoedingWebshop komt langs en vertelt over zijn bevindingen in de wereld van sportvoeding, waarin hij al twintig jaar werkzaam is.

De avond wordt georganiseerd door de Tempo-Team Bikers in hun voorbereiding voor Duchenne Heroes waar zij in september aan gaan deelnemen: een 7-daagse MTB tocht van Frankrijk terug naar Nederland. Daarvoor zamelen ze geld in voor het Duchenne Parent Project. Duchenne Spierdystrofie is een nog niet te genezen of überhaupt te voorkomen spierziekte. Wil je jouw kennis verbreden en tegelijkertijd een goed doel steunen? Meld je dan aan via Facebook of via Raymond Koeleman: 0615643525. De deuren gaan open vanaf 19.30 uur en de entree bedraagt €7,50.

Gerelateerde berichten

  • Koeleman fietste een week 1100 kilometer door Nederland15 september 2020 Koeleman fietste een week 1100 kilometer door Nederland Het was een bijzondere en sportieve week voor Gorenaar Raymond Koeleman. Hij fietste in acht etappes 1100 kilometer door Nederland en deed in plaats van de 700 kilometer lange […]
  • Fietsen en wandelen voor Duchenne Heroes23 juni 2019 Fietsen en wandelen voor Duchenne Heroes Op zaterdag 13 juli organiseren de Tempo-Team bikers voor de 3de keer de Bike of Hike&BBQ voor Duchenne Heroes. Op deze dag is het mogelijk om op de mountainbike of met de racefiets […]
  • Oud ijzerinzameling voor Duchenne Heroes11 april 2019 Oud ijzerinzameling voor Duchenne Heroes De Goorse 'Tempo-team Bikers houden komende zaterdag een inzameling van oud ijzer. Zij doen dit jaar voor de vierde keer mee aan Duchenne Heroes. Dat is een fietstocht van 700 kilometer […]
  • Op de spinningfiets Duchenne de wereld uit trappen2 maart 2017 Op de spinningfiets Duchenne de wereld uit trappen Een kleine sportieve bijdrage leveren aan het goede doel. Voor wie dat wil en kan is zaterdag 18 maart de uitgelezen mogelijkheid. De Goorse Marike Thijssen doet in september namelijk mee […]
  • Spinningmarathon voor Duchenne op voorhand al een succes15 januari 2019 Spinningmarathon voor Duchenne op voorhand al een succes Bij de Goorse sportschool Movado Sports wordt komende maandag 21 januari een drie uur durende spinningmarathon georganiseerd. Die blijkt op voorhand al een groot succes te zijn. Per […]