Hector trekt zegereeks ook door tegen Holten

Hector blijft ook na de vierde wedstrijd van de tweede seizoenshelft ongeslagen. Tegen vv Holten werd met een 2-1 overwinning alweer de derde zege op rij ingeluid. In de eerste helft begonnen de bezoekers uit Holten beter en kwamen er ook verschillende kansen. Aan het einde van de eerste drie kwartier kreeg Hector nog een grote kans op de openingstreffer. Dennis ter Elst maakte een mooie actie en zette Joeri Wenderman voor open doel, alleen stond een terugkomende verdediger een doelpunt in de weg. De ploegen gingen uiteindelijk doelpuntloos de rust in.

In de tweede helft zette Holten meer druk op het doel van Hector. Het resulteerde in enkele kleine, maar ook grote kansen. Even later kregen de Hectorianen ook een grote mogelijkheid: het was Ter Elst die zelf oog in oog met de keeper kwam, alleen stuitte op diezelfde doelman. Ongeveer een kwartier voor tijd kwam de openingstreffer er toch voor de ploeg van Mark Dijkstra. Een goede voorzet van Arno Katera kwam terecht bij Marinus Wolters die zich knap vrij draaide en feilloos binnenschoot. Nadat Holten ongeveer vijf minuten voor tijd op gelijke hoogte kwam, leek het duel af te stevenen op een gelijkspel. Toch gebeurde dat niet: Unal Kel werd vlak voor tijd naar de grond gehaald en de goed fluitende leidsman Sins legde de bal op de stip. Wesley Zwoferink benutte de pingel en bezorgde de groen-witten zo opnieuw een driepunter. (foto’s: Patrick ter Elst)